Gratyfied- Plintboiler

201,95

Buy Now

Artikelnummer: 8703101138516903 Categorie:

Beschrijving

Het is een zeer efficiënte waterkoker met compacte afmetingen om snel warm water te produceren. Het voldoet aan uw behoeften, zoals keuken, badkamer, openbaar toilet, enz. Opmerking: goed voor een wastafel, maar niet voor een douche.
Snelle verwarming: Dit is een zeer efficiënte waterkoker voor het omzetten van koud water in warm water tussen 30°C en 55°C; snel opwarmen duurt slechts 3 seconden zonder te wachten.
Veilig en duurzaam: Deze doorstroomverwarmer is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kunststof, corrosiebestendig. Lekbescherming, IPX4 spatbescherming, droogbescherming, water- en stroomisolatie, bescherming van de mantelisolatie en andere meervoudige veiligheidsmaatregelen.
Eenvoudige installatie: Het pakket bevat een installatiehandleiding en het is heel eenvoudig om de boiler volgens de instructies te installeren. Als er problemen zijn, neem dan eerst contact met ons op en we zullen het actief voor je oplossen!
Digitaal LCD-scherm: de temperatuursensor geeft de temperatuur in realtime door, digitale LCD-temperatuurweergave (°C). Alle stroom- en spanningsproblemen worden uitvoerig getest om de veiligheid van het product te garanderen voordat het de fabriek verlaat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gratyfied- Plintboiler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *