Homra DEXER Afvalscheiding Prullenbak – 4 Vakken – 60 Liter (2×18L + 2×12L) – Recycle Sensor Prullenbak – RVS Afvalemmer – Afvalscheidingsprullenbak – Design Keuken Afvalemmer – Automatische Lucht- En Bacterie Filter – Soft Close Deksel – Kleur Wit

159,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049601920556781 Categorie:

Beschrijving

De #1 afvalscheidingsprullenbak met 60 liter inhoud (2×18L + 2×12L). Handig en hygiënisch in gebruik en met een luxe uitstraling.
Deze prullenbak is perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past perfect op elk kantoor. Hij heeft een prachtig design en is zeer eenvoudig in gebruik. De afvalemmer heeft 3 compartimenten, waarvan 1 compartiment uitbreidbaar is door middel van een optionele scheidingswand.
Deze hygiënische vuilbak verwijdert, dankzij de geïntegreerde Ozon sterilisatie functie, in slechts 1 minuut 90% van alle bacteriën en virussen. Door de Ozon functie, in combinatie met het Odor Control geurfilter, ben je verzekerd van maximale hygiëne in het huis!
Voordelen van deze sensor prullenbak MEERDERE COMPARTIMENTEN – Deze Dexer prullenbak bestaat uit 3 of 4 compartimenten. De bovenste 2 compartimenten bevatten een inhoud van 18 liter. Deze openen via een handsfree sensor. Een van deze bovenste compartimenten is voor groenafval en heeft een eigen deksel. In de schuiflade aan de onderzijde bevindt zich een compartiment van 24 liter. Deze is eenvoudig op te splitsen in 2 compartimenten van 12 liter door middel van een optionele scheidingswand. Ideaal voor het scheiden van afval!
EENVOUDIG AFVAL SCHEIDEN – De compartimenten kan je naar eigen wens gebruiken, maar vaak worden deze gebruikt voor groenafval, restafval, plastic en oud papier.
HYGIËNISCH – Wanneer de geïntegreerde Ozon sterilisatie functie wordt geactiveerd, verwijdert deze afvalemmer automatisch 90% van de bacteriën en virussen. Dit zorgt voor optimale hygiëne!
GEEN NARE GEURTJES – De nauwsluitende deksel met ingebouwd Odor Control geurfilter reduceert nare geurtjes rondom de afvalemmer.
PRAKTISCHE BEDIENING – Het is mogelijk om de bovenste twee compartimenten volledig contactloos te vullen. De sensor van de bovenste compartimenten reageert op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarbij de deksel direct opengaat. Na 5 seconden sluit de deksel zich automatisch weer. De deksel is tevens handmatig te openen door een druk op de knop. De rolbare lade aan de onderzijde glijdt per handgreep naar voren en terug.
DUURZAAM RVS – De Dexer is gemaakt van duurzaam RVS met een hoge kwaliteit en een lange levensduur.
VINGERAFDRUKVRIJ – Het hoogwaardige RVS laat geen vingerafdrukken achter bij aanraking.
HANDIGE BINNENRING – Met de handige binnenring blijft de vuilniszak goed zitten en is deze onzichtbaar aan de buitenzijde.
CHIQUE DESIGN – Deze prullenbak heeft een chique design en past in elk huishouden.
60 liter inhoud
Gepatenteerd sensor systeem, open zonder aanraken!
Hygiënisch in gebruik door praktische handsfree sensorbediening
Ultraclean door het geur- en bacterie filter
Vervaardigd uit hoogwaardig RVS materiaal
3 compartimenten, uitbreidbaar naar 4
Restafval compartiment is voorzien van een eigen deksel
Binnenemmers gemaakt van robuust PP-kunststof
Let op: de deksel is gemaakt van zilver RVS en niet zwart.
Specificaties:
Afmetingen: 42,5 × 28 × 81,5 cm (L×B×H)
Gewicht: 8,5 kg
60 Liter inhoud
Aan/uit knop
Werkt op 4 x AA-batterijen (niet inbegrepen)
Homra collectie De Homra sensor prullenbak heeft dus alleen maar voordelen en voor de prijs hoef je hem ook niet te laten staan. De Homra collectie is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design.
Met deze afvalemmer haal je een fantastisch kwaliteitsproduct in huis. Doe jezelf en het milieu een plezier; bestel direct deze prullenbak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Homra DEXER Afvalscheiding Prullenbak – 4 Vakken – 60 Liter (2×18L + 2×12L) – Recycle Sensor Prullenbak – RVS Afvalemmer – Afvalscheidingsprullenbak – Design Keuken Afvalemmer – Automatische Lucht- En Bacterie Filter – Soft Close Deksel – Kleur Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *