Homra Koniq Prullenbak 30 Liter met Geurfilter – Pedaalemmer Zwart – Afvalbak 30L – Vuilnisbak voor huishouden en kantoor – Vuilbak keuken Afvalemmer – Soft Close Deksel

85,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600499809829 Categorie:

Beschrijving

Deze zwartepedaalemmer is perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past perfect op elk kantoor De prullenbak heeft een prachtig design en is zeer eenvoudig in gebruik. De prullenbak is zeer hygiënisch, want hij opent door middel van een pedaal. Plaats je voet op het pedaal en de deksel opent, waardoor je afval kan weggooien zonder de prullenbak aan te raken. Super hygiënisch!
Voordelen van deze koperkleurige Homra Koniq prullenbak OPTIMALE HYGIËNE – Hij opent door middel van een voetpedaal. Om de deksel te openen plaats je een voet op het pedaal en druk je het pedaal zachtjes naar beneden. Laat het pedaal weer los om de deksel te sluiten.
GEEN NARE GEURTJES – De nauwsluitende soft close deksel met ingebouwd Odor Control geurfilter reduceert nare geurtjes rondom de afvalemmer.
DUURZAAM RVS- Hij is gemaakt van duurzaam RVS met een hoge kwaliteit en een lange levensduur.
VINGERAFDRUKVRIJ- Het hoogwaardige RVS laat geen vingerafdrukken achter bij aanraking.
LUXE UITSTRALING – Deze design prullenbak heeft een prachtig ontwerp en past in elk interieur.
30 LITER INHOUD – Met een inhoud van 30 liter is deze prullenbak uitermate geschikt voor huishoudens van 4 personen of meer.
Specificaties :
30 liter inhoud
Kleur: zwart
Materiaal: RVS
Afmetingen: 59,5 cm hoog x 25 cm diep x 39 cm breed
Hygiënisch in gebruik door voetpedaal
Ingeboud Odor Control geurfilter
Geen nare geurtjes
Duurzaam RVS
Vingerafdrukvrij
Ideaal voor thuis, winkel, kantine en kantoor
Homra Prime Collection
De Homra Prime Collection is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. Met deze afvalemmer haal je een fantastisch kwaliteitsproduct in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Homra Koniq Prullenbak 30 Liter met Geurfilter – Pedaalemmer Zwart – Afvalbak 30L – Vuilnisbak voor huishouden en kantoor – Vuilbak keuken Afvalemmer – Soft Close Deksel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *