Homra Nexo Prullenbak Afvalscheiding 72 Liter – RVS Sensor Prullenbak 3 vakken – 2x12L + 48L – Recycle Afvalbak – Vuilnisbak voor huishouden en kantoor – Vuilbak keuken Afvalemmer – Automatische Soft Close Deksel

169,95

Buy Now

Artikelnummer: 7049600337439058 Categorie:

Beschrijving

De #1 Design Prullenbak voor afval scheiden. Ideaal voor Thuis en op Kantoor!
Voordelen van deze prullenbak
Perfect voor Thuis en Kantoor
Praktisch & Mooi Design
Met 3 vakken, 2x 12 Liter + 1x 48 Liter. Met binnenring / binnenbakken
Geleverd met extra lekbakje voor groenafval (4 liter)
Praktische Sensorbediening / Handbediening
Hygiënisch
Voor het bovenste compartiment werken de BagFitter Rood-A afvalzakken perfect
Voor de onderste twee compartimenten werken de BagFitter Blauw-A afvalzakken perfect
Vingerafdrukvrij en vuilafstotend
Afmetingen: 31.5 cm diep x 42 cm breed x 82.5 cm hoog
Deze prullenbak is perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past perfect op elk kantoor. Deze prullenbak heeft een prachtig design en is zeer eenvoudig in gebruik. Het grote bovenste vak opent door middel van een sensor. Houd je hand voor de sensor en de deksel opent automatisch. Het onderste vak open je eenvoudig met je hand. Door de wielen onder dit vak, opent hij soepel. In het onderste vak staan 2 bakken. Je leest het: deze afvalbak is niet alleen mooi om te zien, hij is ook enorm praktisch in gebruik!
In dit afvalsysteem zitten 3 vakken. Deze gebruik je voor afval scheiden. Gebruik bijvoorbeeld 1 vak voor plastic, 1 vak voor oud papier en het grote vak voor restafval. Uiteraard kan je ook een vak gebruiken voor glas. In het grote vak plaats je optioneel een 4 liter lekbakje voor groenafval (deze wordt gratis meegeleverd). De vakken zijn niet alleen handig maar door afval te scheiden draag je je steentje bij aan het milieu. Recyclen wordt eenvoudig met deze recycle afvalbak.
Het grote bovenste compartiment heeft een inhoud van 48 Liter. In dit compartiment zit een binnenring. Door deze binnenring blijft de vuilniszak goed zitten. Hiervoor gebruik je de afvalzakken BagFitter Rood-A. Deze zijn op maat gemaakt voor de Nexo! In het onderste gedeelte bevinden zich 2 binnenbakken van beiden 12 liter. In deze binnenbakken hang je eenvoudig een kleine afvalzak. Hiervoor gebruik je de afvalzakken BagFitter Blauw-A. Verkrijgbaar op Bol.com.
Een ander groot voordeel van deze prullenbak is dat je niet alle vakken tegelijkertijd hoeft te openen. Dit zorgt ervoor dat geurtjes zich niet snel verspreiden.
Dit is een grote prullenbak met meer dan 70 Liter inhoud. De afmetingen van deze prullenbak zijn: 31.5 cm diep x 42 cm breed x 82.5 cm hoog. Perfect voor gezinnen en voor op kantoor.
Met deze afvalemmer haal je een fantastisch kwaliteitsproduct in huis. Doe jezelf en het milieu een plezier; bestel direct deze prullenbak.
HOMRA is een Nederlands merk. De gehele HOMRA Prime Collection is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design. Uiteraard bieden wij de beste service en staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Doe jezelf en het milieu een plezier; bestel direct deze prullenbak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Homra Nexo Prullenbak Afvalscheiding 72 Liter – RVS Sensor Prullenbak 3 vakken – 2x12L + 48L – Recycle Afvalbak – Vuilnisbak voor huishouden en kantoor – Vuilbak keuken Afvalemmer – Automatische Soft Close Deksel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *