Homra Qubix Prullenbak met Sensor 70L – Zwarte Prullenbak 2 Vakken – Afvalscheidingsprullenbak 2X35L – Recycle Afvalbak – Vuilnisbak voor Huishouden en Kantoor – Elektrische Soft Close Deksel – Afvalemmer met Automatische Bediening

129,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600727129432 Categorie:

Beschrijving

Afvalscheidingsprullenbak met sensor. 70 liter inhoud (2x 35 L). Handig en hygiënisch in gebruik en met een luxe uitstraling. Ideaal voor thuis en op kantoor!
Voordelen van deze prullenbak
Deze prullenbak is perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past perfect op elk kantoor. Deze prullenbak is gemaakt voor afval scheiden en hij heeft 2 of 3 compartimenten (afhankelijk van je keuze). Kies zelf de prullenbak die bij je behoefte past.
De prullenbak is zeer hygiënisch want hij opent door middel van een sensor. Houd je hand voor de sensor en de deksel opent automatisch. Na een paar seconden sluit de deksel automatisch. De vuilnisbak heeft een softclose deksel waardoor deze langzaam en geruisloos sluit.
Gepatenteerd sensor systeem, open zonder aanraken!
Hygiënisch in gebruik door sensor
70 liter inhoud – 2 x 35 liter
Ideaal voor afval scheiden. Goed voor het milieu!
Gemaakt van hoogwaardig geborsteld RVS, Kleur Zwart
Inclusief binnenringen voor vuilniszakken
Voor de compartimenten werken de BagFitter Roze-A afvalzakken perfect
Vingerafdrukvrij en vuilafstotend
Met softclose deksel
Open/dicht knoppen waarmee je de klep continue open kan laten staan
Ideaal voor thuis, winkel, kantine en kantoor
Grote prullenbak met genoeg ruimte
Afmetingen, specificaties & inhoud
Afmetingen: 33 cm diep x 54.2 cm breed x 67.1 cm hoog (gesloten deksel)
Afmetingen: 33 cm diep x 54.2 cm breed x 93 cm hoog (open deksel)
70 Liter inhoud
Aan/uit knop
Werkt op 3 x D batterijen (niet inbegrepen)
Sensor prullenbak, hygiënisch en praktisch
De sensor reageert op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarbij de no-touch prullenbakdeksel direct open gaat. Het deksel opent dus zonder dat je de prullenbak aanraakt! Dat is erg praktisch en zeer hygiënisch.
Als de sensor 5 seconden niets heeft gedetecteerd gaat de deksel automatisch dicht. Zo voorkom je onnodig vieze luchtjes. Wil je dat de deksel langer open blijft staan? Druk dan op de ‘open’ knop en de deksel blijft openstaan totdat je op de ‘sluit’ knop drukt. Erg handig bij het verwisselen van de vuilniszak.
De deksel is voorzien van een softclose mechanisme. Daardoor sluit de deksel langzaam en geruisloos.
Afvalscheidingsprullenbak, 2 compartimenten
De prullenbak bestaat uit 2 compartimenten (duo). Ideaal voor het scheiden van afval. De compartimenten kan je naar eigen wens gebruiken maar vaak worden de compartimenten gebruikt voor plastic en restafval. Omdat de 2 gescheiden compartimenten onder 1 deksel zitten kan je altijd het juiste type afval in het juiste compartiment kwijt.
In elk compartiment zit een binnenring zodat je er makkelijk en onzichtbaar een vuilniszak in hangt.
Afval scheiden is goed voor het milieu. Met deze prullenbak draag je dus een steentje bij aan een beter milieu!
Vingerafdrukvrij en vuilafstotend
Deze hoogwaardige prullenbak is gemaakt van geborsteld RVS. Dat geeft een luxe uitstraling, is vingerafdrukbestendig en vuilafstotend. De deksel is vervaardigd uit hoogwaardig ABS kunststof. Door de materiaalkeuze is hij van hoge kwaliteit en gaat hij lang mee.
Met binnenring
Nog een pluspuntje van deze prullenbak; aan de binnenkant zitten ringen waar je de vuilniszakken omheen kunt hangen. De vuilniszakken steken daardoor niet aan de buitenkant van de prullenbak uit en ze blijven stevig op hun plek. De prullenbak werkt perfect met de BagFitter Roze-A afvalzakken. Deze zijn speciaal op maat gemaakt voor de Qubix!
Homra collectie
Deze Homra prullenbak heeft dus alleen maar voordelen en voor de prijs hoef je hem ook niet te laten staan. De Homra collectie is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en design.
Met deze afvalemmer haal je een fantastisch kwaliteitsproduct in huis. Doe jezelf en het milieu een plezier; bestel direct deze prullenbak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Homra Qubix Prullenbak met Sensor 70L – Zwarte Prullenbak 2 Vakken – Afvalscheidingsprullenbak 2X35L – Recycle Afvalbak – Vuilnisbak voor Huishouden en Kantoor – Elektrische Soft Close Deksel – Afvalemmer met Automatische Bediening” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *