Instant Pot Pro Crisp 7,6L liter multicooker met airfryer

259,99

Buy Now

Artikelnummer: 8703801030291064

Beschrijving

De alles-in-één oplossing voor knapperig en mals koken De Pro Crisp™ + Air Fryer wordt geleverd met 2 afneembare deksels, waardoor je toegang hebt tot een hele wereld aan kookstijlen. Kook de kip onder hoge druk, verwissel de deksels en krokant de schil tot gouden perfectie, of gebruik uitsluitend het deksel van de airfryer – perfect voor bevroren snacks, cakes en meer.
3-punts deksel upgrade Het snelkookdeksel is geüpgraded met geavanceerde hittebescherming om uw handen veilig te houden, automatisch sluitend zodat u nooit vergeet de pan af te sluiten, en een zachte stoomafgifte zodat u zonder verrassingen aan uw drukkookreis kunt beginnen. En het is vaatwasmachinebestendig.
Een gezonde gouden crunch EvenCrisp™-luchtstroom geeft uw gerechten de knapperigheid en malsheid van frituren, met tot 95% minder olie en vet, zodat u kunt blijven genieten van al uw gefrituurde favorieten – alleen gezonder.
Kookplaatvriendelijke binnenpan De verbeterde binnenpan is gemaakt van hoogwaardig 304 roestvrij staal (18/8) en heeft siliconen handgrepen voor gemakkelijk vastgrijpen, evenals een platte, drielaagse bodem voor het ultieme schroeien en sauteren. Kook in je Instant Pot, of breng de binnenpan over op een elektrische, keramische, gas- of inductiekookplaat, of in een oven die is ingesteld op 230°C, en stop hem dan in de vaatwasser voor een snelle reiniging.
Breed scala aan aanpasbare temperaturen Met een aanpasbaar temperatuurbereik van 70 ° F (21 ° C) tot 450 ° F (232 ° F), kunt u alles doen, van grillen op hoog vuur tot uitdroging op laag vuur, allemaal in dezelfde pot.
Delen is zorgzaam, en koken is liefde Deze Instant Pot met (los) airfyer deksel van 8 liter heeft een grote capaciteit en kookt tot 70% sneller dan andere kookmethoden, waardoor het perfect is voor gezinnen, wekelijkse/maandelijkse maaltijden en grote batches als je veel monden te voeden hebt. Breng het naar potlucks, feesten, evenementen en meer, en deel je creaties met iedereen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Instant Pot Pro Crisp 7,6L liter multicooker met airfryer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *