Instant Pot Sealing ring 8L (2 stuks, rood, blauw)

18,00

Productomschrijving Instant Pot Sealing ring 8L (2 stuks, rood, blauw) Geschikt voor alle Instant Pot 8 Quart (7,6 Liter) elektrische snelkookpannen 2-pack kleurenset, blauw en rood, een voor zoet, de andere voor hartig Integraal onderdeel van de Instant Pot veiligheidsmechanismen. Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd met het optimale materiaal om de hardheid en sterkte te bereiken die nodig zijn om hoge drukkrachten tijdens elektrisch koken onder hoge druk te weerstaan Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit voedselveilige siliconen, voldoet aan UL-, FDA- en LFGB-tests voor veiligheid, inclusief voedselveiligheid BPA-vrij Authentieke afdichtringmarkeringen geven ofwel “Instant Pot of” MDMY-CH-50- “aan, dwz Instant Pot SR-01-GB , Instant Pot SR 8L-A01-GB , MDMY-CH50-L-HF. Vaatwasserbestendig Afmetingen: 5 x 26 x 2,5 cm Omschrijving: De Instant Pot®-afdichtring is een integraal onderdeel van het Instant Pot®-veiligheidsmechanisme. Het is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd met het optimale materiaal om de hardheid en sterkte te bereiken die nodig zijn om hoge drukkrachten tijdens elektrisch koken onder hoge druk te weerstaan. Instant Pot®-afdichtringen zijn geslaagd voor UL-, FDA- en LFGB-tests voor veiligheid, inclusief voedselveiligheid. Om ervoor te zorgen dat uw Instant Pot®-fornuis blijft presteren zoals het bedoeld was om alleen authentieke Instant Pot®-afdichtringen te gebruiken met uw Instant Pot®-fornuis. Het wordt aanbevolen om uw Instant Pot®-afdichtring elke 12-18 maanden te vervangen. De afdichtring is echter poreus en kan geurtjes absorberen en verkleuren. Om verkleuring en geurtjes te voorkomen, kan men de afdichtring elke 6-12 maanden willen vervangen. Met deze 2-pack kleurenset kun je er een gebruiken voor zoetigheid en zuivelproducten, en de andere voor hartig eten. Opmerking: het gebruik van afdichtringen van derden kan onverwachte effecten hebben op uw product en maakt de garantie van Instant Pot® ongeldig Niet compatibel met enig ander merk elektrische snelkookpan.

Artikelnummer: 0853084004620

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Instant Pot EV019009B en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Productomschrijving Instant Pot Sealing ring 8L (2 stuks, rood, blauw)

  • Geschikt voor alle Instant Pot 8 Quart (7,6 Liter) elektrische snelkookpannen
  • 2-pack kleurenset, blauw en rood, een voor zoet, de andere voor hartig
  • Integraal onderdeel van de Instant Pot veiligheidsmechanismen. Ontworpen, ontwikkeld en gebouwd met het optimale materiaal om de hardheid en sterkte te bereiken die nodig zijn om hoge drukkrachten tijdens elektrisch koken onder hoge druk te weerstaan
  • Vervaardigd uit de hoogste kwaliteit voedselveilige siliconen, voldoet aan UL-, FDA- en LFGB-tests voor veiligheid, inclusief voedselveiligheid
  • BPA-vrij
  • Authentieke afdichtringmarkeringen geven ofwel “Instant Pot of” MDMY-CH-50- “aan, dwz Instant Pot SR-01-GB , Instant Pot SR 8L-A01-GB , MDMY-CH50-L-HF.
  • Vaatwasserbestendig
  • Afmetingen: 5 x 26 x 2,5 cm

Omschrijving:

De Instant Pot®-afdichtring is een integraal onderdeel van het Instant Pot®-veiligheidsmechanisme. Het is ontworpen, ontwikkeld en gebouwd met het optimale materiaal om de hardheid en sterkte te bereiken die nodig zijn om hoge drukkrachten tijdens elektrisch koken onder hoge druk te weerstaan. Instant Pot®-afdichtringen zijn geslaagd voor UL-, FDA- en LFGB-tests voor veiligheid, inclusief voedselveiligheid.

Om ervoor te zorgen dat uw Instant Pot®-fornuis blijft presteren zoals het bedoeld was om alleen authentieke Instant Pot®-afdichtringen te gebruiken met uw Instant Pot®-fornuis.

Het wordt aanbevolen om uw Instant Pot®-afdichtring elke 12-18 maanden te vervangen. De afdichtring is echter poreus en kan geurtjes absorberen en verkleuren. Om verkleuring en geurtjes te voorkomen, kan men de afdichtring elke 6-12 maanden willen vervangen. Met deze 2-pack kleurenset kun je er een gebruiken voor zoetigheid en zuivelproducten, en de andere voor hartig eten.

Opmerking: het gebruik van afdichtringen van derden kan onverwachte effecten hebben op uw product en maakt de garantie van Instant Pot® ongeldig

Niet compatibel met enig ander merk elektrische snelkookpan.

Alle specificaties van de Instant Pot EV019009B

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur 8 Liter

Productinformatie - Instant Pot EV019009B - Instant Pot Sealing ring 8L (2 stuks, rood, blauw)

Technische specificaties

Verpakkingsgewicht 146 g

Technische specificaties - Instant Pot EV019009B - Instant Pot Sealing ring 8L (2 stuks, rood, blauw)

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Vaatwasser veilig Ja
Verpakkingsinhoud Instant Pot Sealing ring 8Qt / 7,6L (2 stuks, rood, blauw)

Overige kenmerken

Geschikt voor Alle Instant Pot 8Qt (7,6 liter) multicookers
Introductie 2020
MPN (Manufacturer Part Number) EV019009B
Model Instant Pot Sealing ring 8Qt / 7,6L (2 stuks, rood, blauw)
Verpakking breedte 283 mm
Verpakking hoogte 48 mm
Verpakking lengte 301 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Instant Pot Sealing ring 8L (2 stuks, rood, blauw)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *