Inventum IKI9035 – Inbouw inductie kookplaat – 90 cm – 5 kookzones – Bridgefunctie – 2-fase – Facetrand voorzijde – Zwart

449,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501987426821 Categorie:

Beschrijving

De Inventum inbouw inductiekookplaat IKI9035 met facetrand aan de voorzijde, is voorzien van 5 kookzones, met elk 9 verschillende standen. Met de handige bridgefunctie (flexibele kookzone) koppel je de 2 linker of 2 rechter kookzones aan elkaar, zodat je een grote grillplaat of braadslede kunt gebruiken.
De kookplaat is makkelijk te bedienen met tiptoetsen en sliders. Ook heeft elke kookzone een boostfunctie voor extra snelle verhitting. Daarnaast is de kookplaat voorzien van een timerfunctie en kookduurbegrenzing. Omdat veiligheid voorop staat, is de kookplaat voorzien van automatische panherkenning, restwarmte indicatie en een kinderslot.
Productvoordelen van de Inventum IKI9035 inbouw inductiekookplaat 90 cm breed met 5 kookzones
Facetrand aan voorzijde
Boostfunctie op alle kookzones
Flexibele kookzone – Bridgefunctie
Tiptoets en sliderbediening
Kookwekker en timer
Automatische panherkenning
Restwarmte indicatie
Kookduurbegrenzing
Kinderslot
Inbouwmaten 5,6 x 87 x 49 cm (hxbxd)
5 jaar Inventum garantie
Kookplaat met facet geslepen rand De IKI9035 inbouw inductiekookplaat heeft een facetrand. De kookplaat is aan de voorzijde schuin afgeslepen en lijnt zo mooi uit met je aanrechtblad.
Kookwekker en timer De kookwekker kun je gebruiken als je inductiekookplaat aan staat. De kookplaat is voorzien van 1 timer per kookzone. Als de ingestelde tijd voorbij is schakelt de kookzone automatisch uit.
Boostfunctie De boostfunctie op de kookplaat geeft tijdelijk extra vermogen aan een kookzone. Handig als je snel iets aan de kook wilt brengen. Na een bepaalde tijd schakelt de boost automatisch terug naar het eerder ingestelde vermogen.
Flexibele kookzone – Bridgefunctie Deze inductiekookplaat heeft een flexibele kookzone. Met deze bridgefunctie koppel je 2 kookzones aan elkaar. Hierdoor krijg je een extra groot kookoppervlak voor bijvoorbeeld een grillplaat of een grote pan.
Extra veiligheid Automatische panherkenning: Als je een pan van een kookzone afhaalt, schakelt deze na een korte tijd vanzelf uit.
Restwarmte indicatie: Als een kookzone nog te heet is om aan te raken, zie je in het display een ‘H’ staan.
Kookduurbegrenzing: Een kookzone schakelt automatisch uit als de zone lang aanstaat zonder dat je het vermogen aanpast.
Kinderslot: In deze stand is de inductiekookplaat vergrendeld en kun je deze niet per ongeluk aanzetten.
Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inventum IKI9035 – Inbouw inductie kookplaat – 90 cm – 5 kookzones – Bridgefunctie – 2-fase – Facetrand voorzijde – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *