Inventum IOC6070GK – Inbouw oven – Conventioneel – Eco stand – 70 liter – 60 cm hoog – Tot 250°C – Zwart/RVS

279,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501401600671 Categorie:

Beschrijving

De Inventum conventionele inbouw oven IOC6070GK heeft een netto inhoud van 70 liter. Je hebt de keuze uit 4 ovenprogramma’s, waaronder een eco-stand. Door de 5 insteekniveaus kun je ook meerdere gerechten tegelijk bereiden. Je kunt goed zien wat er in de oven gebeurt door de verlichting. Het apparaat wordt standaard geleverd met een bakplaat en een ovenrooster. Schoonmaken gaat snel en gemakkelijk door het easy clean emaille in de oven en de compleet glazen binnenkant van de deur.
Productvoordelen van de Inventum IOC6070GK inbouw oven Grote oven met 70 liter inhoud
4 ovenprogramma’s
5 insteekniveaus
Eenvoudige bediening met draaiknoppen
Met bakplaat en ovenrooster
Instelbare temperatuur van 50°C tot 250°C
Easy clean emaille aan de binnenzijde
5 jaar Inventum garantie
Oven functies Boven- en onderwarmte
Bovenwarmte
Onderwarmte
Eco stand
Ovenverlichting
Conventionele oven Dit wordt ook wel een elektrische oven genoemd. De oven heeft 2 warmte-elementen, 1 voor bovenwarmte en 1 voor onderwarmte. Dit zorgt voor een gelijkmatige verwarming van uw gerecht of te bakken product. De warme lucht wordt dus niet rondgeblazen als bij een heteluchtoven.
5 insteekniveaus De bakplaat en het ovenrooster kun je op 5 verschillende hoogtes in de oven schuiven. Je kunt zelfs meerdere gerechten tegelijk bereiden door de ruime inhoud van deze heteluchtoven.
Gemakkelijk schoon te maken Vuil hecht minder goed aan de binnenkant van de heteluchtoven door het easy clean emaille.
De binnenkant van de deur is helemaal van glas. Er zijn dus geen randjes waar vet of kruimels onder kunnen gaan zitten.
Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inventum IOC6070GK – Inbouw oven – Conventioneel – Eco stand – 70 liter – 60 cm hoog – Tot 250°C – Zwart/RVS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *