Inventum IOM6035RT – Inbouw combi-oven – Multifunctioneel – Grill – 72 liter – 60 cm hoog – Kerntemperatuursensor – Tot 250°C – Zwart/RVS

444,93

Buy Now

Artikelnummer: 8703501473891433 Categorie:

Beschrijving

De multifunctionele Inventum inbouw oven IOM6035RT heeft een netto inhoud van 72 liter. Het is een zuinig apparaat met energieklasse A+. Je hebt keuze uit 12 ovenprogramma’s. Dankzij de handige kerntemperatuursensor kun jij je gerechten precies bereiden zoals jij het wilt. Daarnaast is de oven voorzien van binnenverlichting en een deur met 3-laags glas. Dankzij de 5 insteekniveaus kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden. Je ontvangt de oven standaard 2 bakplaten en 1 ovenrooster. Door het easy clean emaille aan de binnenzijde is het apparaat makkelijk schoon te maken.
Productkenmerken van de Inventum IOM6035RT inbouw oven Grote oven met 72 liter inhoud
12 ovenprogramma’s
5 insteekniveaus
Eenvoudige bediening met tiptoetsen en slider
Kerntemperatuursensor
Digitale klok en kookwekker
Met 2 bakplaten en ovenrooster
Kinderslot
Instelbare temperatuur van 30°C tot 250°C
Easy clean emaille aan de binnenzijde
5 jaar Inventum garantie
Oven functies Boven- en onderwarmte (conventioneel)
Boven- en onderwarmte + ventilator
Hetelucht
Hetelucht + eco
Enkele grill
Dubbele grill
Dubbele grill + ventilator
Pizza
Onderwarmte
Ontdooien
Deeg rijzen
Temerpatuursensor
Multifunctionele oven Dit is een elektrische oven met een grill en een ventilator. De oven heeft 2 warmte-elementen, 1 voor boven- en 1 voor onderwarmte. Met behulp van de grill kun je het gerecht mooi bruin bakken. De ventilator blaast de warme lucht rond. Dit zorgt voor een gelijkmatige verwarming van het gerecht of te bakken product.
Kerntemperatuursensor Steek de pin van de kerntemperatuursensor in een dik deel van het vlees of de vis die je in de oven aan het bereiden bent. Je meet daarmee de temperatuur binnenin je gerecht. Pas de instellingen van de oven daaraan aan. Zo weet je zeker dat het gerecht gelijkmatig gaar is aan het einde van de baktijd.
5 insteekniveaus De bakplaat en het ovenrooster kun je op 5 verschillende hoogtes in de oven schuiven. Je kunt zelfs meerdere gerechten tegelijk bereiden door de ruime inhoud van deze heteluchtoven.
Gemakkelijk schoon te maken Vuil hecht minder goed aan de binnenkant van de heteluchtoven door het easy clean emaille.
De binnenkant van de deur is helemaal van glas. Er zijn dus geen randjes waar vet of kruimels onder kunnen gaan zitten.
Altijd 5 jaar Inventum garantie We ontwikkelen onze producten zodat jij er jarenlang onbezorgd plezier van kunt hebben. Omdat je bij ons mag rekenen op goede kwaliteit, geven we je standaard 5 jaar garantie. Jouw originele aankoopbewijs is voldoende om snel goede service te verlenen. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inventum IOM6035RT – Inbouw combi-oven – Multifunctioneel – Grill – 72 liter – 60 cm hoog – Kerntemperatuursensor – Tot 250°C – Zwart/RVS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *