Kenwood Pastapakket

148,00

Creëer met gemak verse pastagerechten. Haal de authentieke Italiaanse sfeer in huis en maak heerlijke pastagerechten met het Pasta accessoire pakket MAX980ME van Kenwood. Zelf pasta maken lijkt een grote klus, maar er gaat niets boven de originele smaak van vers gemaakte pasta. Zo kun je met de lasagnemaker nu eenvoudig zelf thuis lasagnebladen maken. Kies de pastadikte van jouw keuze met de 9 instelbare instellingen. Zo bereid je snel en gemakkelijk allerlei pastagerechten, waaronder lasagne, spaghetti en tagliatelle. De lasagnerol en de pastasnijders vereenvoudigen het proces door het zware werk voor jou te doen. Zo houd je tijd over om nog meer smakelijke pastagerechten te ontdekken en zelf thuis te maken. Snijd moeiteloos grote hoeveelheden pastadeeg met de twee roestvrijstalen pastasnijders. Maak perfecte tagliatelle linten van 6 mm breedte of spaghetti linten van 2 mm breedte.

Artikelnummer: 5011423197241

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Kenwood AW20011036 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Creëer met gemak verse pastagerechten. Haal de authentieke Italiaanse sfeer in huis en maak heerlijke pastagerechten met het Pasta accessoire pakket MAX980ME van Kenwood.

Zelf pasta maken lijkt een grote klus, maar er gaat niets boven de originele smaak van vers gemaakte pasta. Zo kun je met de lasagnemaker nu eenvoudig zelf thuis lasagnebladen maken. Kies de pastadikte van jouw keuze met de 9 instelbare instellingen. Zo bereid je snel en gemakkelijk allerlei pastagerechten, waaronder lasagne, spaghetti en tagliatelle.

De lasagnerol en de pastasnijders vereenvoudigen het proces door het zware werk voor jou te doen. Zo houd je tijd over om nog meer smakelijke pastagerechten te ontdekken en zelf thuis te maken.
Snijd moeiteloos grote hoeveelheden pastadeeg met de twee roestvrijstalen pastasnijders. Maak perfecte tagliatelle linten van 6 mm breedte of spaghetti linten van 2 mm breedte.

Alle specificaties van de Kenwood AW20011036

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur RVS
Volume in liters 0 l

Productinformatie - Kenwood AW20011036 - Kenwood Pastapakket

Technische specificaties

Gewicht 3648 g

Technische specificaties - Kenwood AW20011036 - Kenwood Pastapakket

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Vaatwasser veilig Nee
Verpakkingsinhoud Pasta accessoire pakket bestaande uit de KAX980-lasagnemaker, KAX981-tagliatellemaker en de KAX984-spaghettimaker.

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Kenwood AW20011036 - Kenwood Pastapakket

Overige kenmerken

BPA-vrij Ja
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Geschikt voor De MAX980ME is geschikt voor de Kenwood Chef, Chef Sense, Chef XL, Cooking Chef & Major en kMix keukenmachines.
MPN (Manufacturer Part Number) AW20011036
Materiaal RVS
Model MAX980ME
Product breedte 25.70 cm
Product gewicht 4.8 kg
Product hoogte 6.10 cm
Product lengte 19 cm
Reparatie type Carry-in
Type mixer accessoires Pasta roller
Uitzonderingen fabrieksgarantie
Verpakking breedte 260 mm
Verpakking hoogte 80 mm
Verpakking lengte 265 mm

Overige kenmerken - Kenwood AW20011036 - Kenwood Pastapakket

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kenwood Pastapakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *