KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs

99,00

Ja, nu heb je maximale kracht zónder snoer. Met de draadloze handmixer uit de draadloze collectie kun je naar hartenlust mixen, roeren en kloppen – wat, waar** en hoe jij wilt. Laat je creativiteit de vrije loop met de draadloze handmixer van KitchenAid. Alle kracht die je verwacht, zonder snoer. Dankzij de krachtige, oplaadbare lithium-ionbatterij biedt de nieuwe draadloze handmixer optimale gebruiksduur en prestaties. Met een volledig opgeladen batterij* kun je tot 200 koekjes maken. Het controleledlampje geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen. Met zeven snelheden kun je al je favoriete recepten op de perfecte snelheid roeren, mixen, kloppen en mengen. De Soft Start functie zorgt dat ingrediënten minder spatten en dankzij het ontwerp dat zelfstandig kan staan, worden de kloppers opgetild zodat er niet op het aanrecht wordt geknoeid. En wat dacht je van een bijpassende set in jouw favoriete kleur? De draadloze collectie omvat een hakmolen, staafmixer en handmixer. Elk afzonderlijk verkrijgbaar. De handige oplader is inbegrepen en is geschikt voor alle producten in de collectie. *Gebaseerd op 4 porties chocoladekoekjes. **Dit product is niet ontworpen voor gebruik buitenshuis. Optimale bewegingsvrijheid Maak tot wel 200 koekjes Oplaadbare batterij 7 snelheden om te roeren, mixen en kloppen De draadloze handmixer geeft je maximale bewegingsvrijheid Laat je creativiteit de vrije loop en mix cakerecepten, meringues of beslag zonder dat je aan een snoer vastzit. Maak tot wel 200 koekjes Maak tot wel 200 koekjes na één keer volledig opladen van de draadloze handmixer. Het fraaie staande ontwerp tilt de kloppers op wanneer je het apparaat op het aanrecht zet, zodat je niet knoeit. Al het vermogen dat je verwacht De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt optimale gebruiksduur en prestaties, en is in 2 uur volledig opgeladen. Een batterijlampje geeft aan wanneer het tijd is om op te laden. Snel opladen bespaart tijd Haast? Geen probleem? Je hoeft niet te wachten tot de accu elke keer volledig is opgeladen. Met een snelle oplaadbeurt van 10 minuten kun je al een recept voor cakebeslag mixen.(1) Soft start-functie Voor de draadloze handmixer hebben we aan alles gedacht. De Soft start-functie voorkomt dat ingrediënten gaan spatten door de hoge snelheid. Zo kun je snel dat heerlijke beslag mixen. Langzaam roeren tot snel kloppen Je kunt alle recepten roeren, mixen en kloppen – van oud en vertrouwd tot de nieuwste trends. Kies uit 7 snelheidsniveaus, van langzaam roeren voor dikke ingrediënten tot medium voor het romig kloppen van boter en suiker, of op hoge snelheid voor het stijfkloppen van eiwit. Complete draadloze collectie De nieuwe draadloze collectie van KitchenAid bevat de hakmolen, staafmixer en handmixer. Elk apparaat wordt afzonderlijk verkocht en je kunt bijpassende kleuren kiezen.

Artikelnummer: 8003437622076

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de KitchenAid 859711629940 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Ja, nu heb je maximale kracht zónder snoer. Met de draadloze handmixer uit de draadloze collectie kun je naar hartenlust mixen, roeren en kloppen – wat, waar** en hoe jij wilt.

Laat je creativiteit de vrije loop met de draadloze handmixer van KitchenAid. Alle kracht die je verwacht, zonder snoer. Dankzij de krachtige, oplaadbare lithium-ionbatterij biedt de nieuwe draadloze handmixer optimale gebruiksduur en prestaties. Met een volledig opgeladen batterij* kun je tot 200 koekjes maken. Het controleledlampje geeft aan wanneer de batterij moet worden opgeladen. Met zeven snelheden kun je al je favoriete recepten op de perfecte snelheid roeren, mixen, kloppen en mengen. De Soft Start functie zorgt dat ingrediënten minder spatten en dankzij het ontwerp dat zelfstandig kan staan, worden de kloppers opgetild zodat er niet op het aanrecht wordt geknoeid. En wat dacht je van een bijpassende set in jouw favoriete kleur? De draadloze collectie omvat een hakmolen, staafmixer en handmixer. Elk afzonderlijk verkrijgbaar. De handige oplader is inbegrepen en is geschikt voor alle producten in de collectie. *Gebaseerd op 4 porties chocoladekoekjes. **Dit product is niet ontworpen voor gebruik buitenshuis.

  • Optimale bewegingsvrijheid
  • Maak tot wel 200 koekjes
  • Oplaadbare batterij
  • 7 snelheden om te roeren, mixen en kloppen

De draadloze handmixer geeft je maximale bewegingsvrijheid

Laat je creativiteit de vrije loop en mix cakerecepten, meringues of beslag zonder dat je aan een snoer vastzit.

Maak tot wel 200 koekjes

Maak tot wel 200 koekjes na één keer volledig opladen van de draadloze handmixer. Het fraaie staande ontwerp tilt de kloppers op wanneer je het apparaat op het aanrecht zet, zodat je niet knoeit.

Al het vermogen dat je verwacht

De oplaadbare lithium-ionbatterij biedt optimale gebruiksduur en prestaties, en is in 2 uur volledig opgeladen. Een batterijlampje geeft aan wanneer het tijd is om op te laden.

Snel opladen bespaart tijd

Haast? Geen probleem? Je hoeft niet te wachten tot de accu elke keer volledig is opgeladen. Met een snelle oplaadbeurt van 10 minuten kun je al een recept voor cakebeslag mixen.(1)

Soft start-functie

Voor de draadloze handmixer hebben we aan alles gedacht. De Soft start-functie voorkomt dat ingrediënten gaan spatten door de hoge snelheid. Zo kun je snel dat heerlijke beslag mixen.

Langzaam roeren tot snel kloppen

Je kunt alle recepten roeren, mixen en kloppen – van oud en vertrouwd tot de nieuwste trends. Kies uit 7 snelheidsniveaus, van langzaam roeren voor dikke ingrediënten tot medium voor het romig kloppen van boter en suiker, of op hoge snelheid voor het stijfkloppen van eiwit.

Complete draadloze collectie

De nieuwe draadloze collectie van KitchenAid bevat de hakmolen, staafmixer en handmixer. Elk apparaat wordt afzonderlijk verkocht en je kunt bijpassende kleuren kiezen.

Alle specificaties van de KitchenAid 859711629940

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Aantal snelheden 7
Vermogen 16 W
Merk KitchenAid
MPN (Manufacturer Part Number) 859711629940
Taal handleiding Universeel
Automatisch uitschakelen Nee

Productinformatie - KitchenAid 859711629940 - KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs

Uiterlijke kenmerken

Kleur Grijs
Koord opslagruimte Nee

Uiterlijke kenmerken - KitchenAid 859711629940 - KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs

Afmetingen

Product hoogte 29.70 cm
Product lengte 19.20 cm
Product breedte 9 cm
Product gewicht 950 g
Snoerlengte 1.53 m

Afmetingen - KitchenAid 859711629940 - KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Gewicht 1.3 g
Model KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs
Reparatie type Carry-in
Verpakking breedte 193 mm
Verpakking hoogte 265 mm
Verpakking lengte 128 mm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - KitchenAid 859711629940 - KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs

Accessoires & extra functies

Verpakkingsinhoud Kloppers;Acculader

Accessoires & extra functies - KitchenAid 859711629940 - KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KitchenAid 5KHMB732EDG Handmixer 16 W Grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *