Kitchenwell digitale mini precisie keukenweegschaal – 0,001 tot 100 gram – 11.0 x 6.3 cm – pocket scale op batterij – weegschaal keuken

29,99

Buy Now

Artikelnummer: 7049600356132898 Categorie:

Beschrijving

De Kitchenwell digitale precisie weegschaal is het ideale product voor in de keuken. U weegt met deze mini weegschaal gemakkelijk de juiste hoeveelheden af. Deze miniweegschaal is mulitifunctioneel en kan ook gebruikt worden om sieraden en medicatie af te wegen. Extreem nauwkeurig voor wanneer het ertoe doet, tot 100 gram
Specificaties
Weegt tussen 0 en 100 gram, op 0,001 gram nauwkeurig
Hoogwaardig LCD scherm
Aflezen in: gram, ct, tl, Oz en gn
Inclusief tara functie
Inclusief kunststof houdertje
Inclusief 100gr kalibratie gewichtje
Werkt op 4x AAA batterijen, (inclusief)
Nauwkeurigheid
Met deze mini weegschaal meet u elk gewicht tussen 0 en 100 gram op 0,001 gram nauwkeurig. Ideaal als u een specifieke hoeveelheid nodig heeft voor een gerecht. Tevens is deze mini weegschaal ook uitermate geschikt om sieraden, thee en medicijnen af te wegen. Deze mini weegschaal zoals u ziet is dus echt multifunctioneel.
Tot 100 gram afwegen
Waar anderen stoppen gaat Kitchenwell verder, vandaar dat onze digitale precisie weegschaal tot 100 gram afweegt. Ideaal voor de wat zwaardere ingrediënten!
Functies
Deze mini weegschaal komt met maar liefst 2 handige functies. De eerste functie is de tara functie, met het meegeleverde kalibratie gewichtje bent u altijd zeker van de juiste waardes. Plaats het kalibratie gewichtje op het afweegplatform en druk op tare. De miniweegschaal zal nu kalibreren zodat het gewicht weer op 0,001 gram nauwkeurig is als u iets afweegt.
De tweede functie die beschikbaar is, is de telfunctie. Deze functie is handig om bijvoorbeeld schroefjes te tellen. Leg hetgeen dat u wilt wegen in een voor een in het bakje en maak handig gebruik van de telfunctie.
Meeteenheid
Het fijne van de Kitchenwell mini weegschaal is dat u niet alleen in gram kan aflezen. Maar zelfs in totaal in 6 verschillende meeteenheden. Zo heeft u altijd een meeteenheid die past bij uw behoeftes. U kunt kiezen uit: gram, ct, Oz, Ozt, dwt en gn.
Automatische uitschakeling
Hoe vervelend is het als uw keukenweegschaal de batterijen snel leeg zijn. Wij hebben daar een oplossing voor bedacht, want we weten hoe vervelend dat kan zijn. Daarom zit er automatisch een functie ingebouwd voor automatische uitschakeling. Hierdoor schakelt de weegschaal automatisch uit na 1 minuut zonder te wegen. Op deze manier gaat de batterij tot wel 1,5 jaar mee! Tot slot, mocht de batterij toch bijna leeg zijn, dan krijg je direct een alarm zodat je ze optijd kunt vervangen.
Bent u klaar om altijd precies de juiste dosering te gebruiken in gerechten, supplementen en medicatie? Bestel de precisie weegschaal nu en u heeft hem morgen in huis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kitchenwell digitale mini precisie keukenweegschaal – 0,001 tot 100 gram – 11.0 x 6.3 cm – pocket scale op batterij – weegschaal keuken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *