KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine

110,00

KRUPSNescafé Dolce Gusto Infinissima Touch KP270810 Koffiezetapparaat Geniet van eindeloze mogelijkheden met nescafé® Dolce Gusto® Infinissima espresso van Krups. Met zijn vorm geïnspireerd op het symbool van oneindigheid, is Infinissima een fijne en eenvoudig te gebruiken handmatige koffiemachine. Ontdek eindeloze mogelijkheden met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiemachine van Krups en zijn 1,2 L watertank. Het is zo dun dat het zelfs in de meest compacte keukens past. Bereid koffie van professionele kwaliteit, gegarneerd met dikke en fluweelzachte room dankzij het hogedruksysteem van het koffiezetapparaat (tot 15 bar). Onze hermetisch afgesloten capsules behouden al het aroma van koffie om elke keer weer van smakelijke koffie te genieten. Plaats gewoon de capsule en beweeg de hendel om heerlijke warme dranken te bereiden tussen onze 30 creaties: Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato, waaraan warme chocolademelk, thee en koude dranken zijn toegevoegd. Handmatige technologie U hoeft alleen maar de capsule van uw keuze in te brengen en de hendel te bewegen om de gewenste drank te bereiden. Druk tot 15 bar Bereid koffie van professionele kwaliteit gegarneerd met dikke, fluweelzachte crème dankzij het hogedruksysteem van het koffiezetapparaat (tot 15 bar). Hermetisch afgesloten capsules Dankzij onze hermetisch afgesloten capsules, die de versheid van de koffie behouden, zult u elke keer genieten van kopjes die rijk zijn aan aroma’s. Premium drankjes Ontdek meer dan 30 kwaliteitsdranken op basis van koffie, waaronder Intense Espresso, Full-Bodied, Sparkling Cappuccino, Hot Chocolate, Teas en meer. Hot & Cold Functie Uw Infinissima koffiemachine is zo veelzijdig dat u ook met gemak heerlijke koude dranken kunt bereiden. Eco-modus Handig is dat de eco-modus uw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima-koffiezetapparaat automatisch uitschakelt na 5 minuten inactiviteit, wat hem een A-classificatie voor zijn energieverbruik opleverde. Twee jaar garantie Heb gemoedsrust met onze twee jaar garantie Ontkalkingswaarschuwing De aan/uit-knop op het NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima-koffiezetapparaat wordt oranje wanneer het tijd is om uw koffiezetapparaat te ontkalken Repeterend product – 10 jaar Ontworpen om te worden gerepareerd Snelle beschikbaarheid van onderdelen tegen beperkte kosten gedurende 10 jaar en meer 6500 reparatiecentra wereldwijd

Artikelnummer: 3700342446630

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Krups 3700342446630 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

KRUPSNescafé Dolce Gusto Infinissima Touch KP270810 Koffiezetapparaat

Geniet van eindeloze mogelijkheden met nescafé® Dolce Gusto® Infinissima espresso van Krups. Met zijn vorm geïnspireerd op het symbool van oneindigheid, is Infinissima een fijne en eenvoudig te gebruiken handmatige koffiemachine.

Ontdek eindeloze mogelijkheden met de NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiemachine van Krups en zijn 1,2 L watertank. Het is zo dun dat het zelfs in de meest compacte keukens past. Bereid koffie van professionele kwaliteit, gegarneerd met dikke en fluweelzachte room dankzij het hogedruksysteem van het koffiezetapparaat (tot 15 bar). Onze hermetisch afgesloten capsules behouden al het aroma van koffie om elke keer weer van smakelijke koffie te genieten. Plaats gewoon de capsule en beweeg de hendel om heerlijke warme dranken te bereiden tussen onze 30 creaties: Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato, waaraan warme chocolademelk, thee en koude dranken zijn toegevoegd.

Handmatige technologie
U hoeft alleen maar de capsule van uw keuze in te brengen en de hendel te bewegen om de gewenste drank te bereiden.

Druk tot 15 bar
Bereid koffie van professionele kwaliteit gegarneerd met dikke, fluweelzachte crème dankzij het hogedruksysteem van het koffiezetapparaat (tot 15 bar).

Hermetisch
afgesloten capsules Dankzij onze hermetisch afgesloten capsules, die de versheid van de koffie behouden, zult u elke keer genieten van kopjes die rijk zijn aan aroma’s.

Premium drankjes
Ontdek meer dan 30 kwaliteitsdranken op basis van koffie, waaronder Intense Espresso, Full-Bodied, Sparkling Cappuccino, Hot Chocolate, Teas en meer.

Hot & Cold
Functie Uw Infinissima koffiemachine is zo veelzijdig dat u ook met gemak heerlijke koude dranken kunt bereiden.

Eco-modus
Handig is dat de eco-modus uw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima-koffiezetapparaat automatisch uitschakelt na 5 minuten inactiviteit, wat hem een A-classificatie voor zijn energieverbruik opleverde.

Twee jaar garantie
Heb gemoedsrust met onze twee jaar garantie

Ontkalkingswaarschuwing
De aan/uit-knop op het NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima-koffiezetapparaat wordt oranje wanneer het tijd is om uw koffiezetapparaat te ontkalken

Repeterend product – 10 jaar

  • Ontworpen om te worden gerepareerd
  • Snelle beschikbaarheid van onderdelen tegen beperkte kosten gedurende 10 jaar en meer
  • 6500 reparatiecentra wereldwijd

Alle specificaties van de Krups 3700342446630

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Melkopschuimer Nee
Type melkopschuimer Geen melkopschuimer
Geschikt voor koffiesysteem Dolce Gusto

Opties voor koffiebereiding - Krups 3700342446630 - KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine

Instelbare functies voor type koffie

Aantal kopjes per keer 1

Instelbare functies voor type koffie - Krups 3700342446630 - KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine

Functionaliteiten

Inhoud waterreservoir 1.20 l

Functionaliteiten - Krups 3700342446630 - KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in

Garantie & reparatie - Krups 3700342446630 - KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine

Productinformatie

Merk Krups

Productinformatie - Krups 3700342446630 - KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Single serve merk machine Krups
Taal handleiding Universeel
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Krups 3700342446630 - KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KRUPS YY4652FD Koffiecupmachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *