Loftey Sensor Prullenbak 60 Liter – Touch Free Afvalbak – Afvalemmer – Afvalscheiding 2x30L – Keuken – Boven sensor – Zwart/RVS

99,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049601452727036 Categorie:

Beschrijving

Stijlvol, praktisch en hygiënisch: dat is de sensor prullenbak van Loftey. Het Scandinavische design zal schitteren in je keuken en dankzij de automatische deksel is de prullenbak praktisch in gebruik. De sensor prullenbak heeft een inhoud van 60 liter en werkt op batterijen, geen onhandig gedoe met kabels dus. Wil jij graag je afval scheiden? Ook dat is geen probleem, met de optionele scheidingsringen creëer je gemakkelijk twee verschillende segmenten in de afvalbak.
Opent en sluit automatisch De Loftey sensor afvalbak reageert op beweging en opent en sluit zich automatisch, zonder de deksel aan te raken. Je kunt de deksel van de prullenbak gemakkelijk openen door je hand op 5 tot 15 cm afstand van de deksel te houden. De deksel zal zich direct openen en na 5 seconde ook weer automatisch sluiten. Langer nodig? Houd je hand gewoon langer voor de sensor om de afvalbak open te houden.
Loftey Sensor Prullenbak 2023 model:
Deksel opent en sluit automatisch
Werkt op batterijen: geen gedoe met kabels
Touch-free: geen vieze vingerafdrukken
Met borgring voor vuilniszak
Optimale hygiëne
Stijlvol, Scandinavisch design
Mogelijkheid tot afvalscheiding
NIIEUW:
Sensor zit nu boven in plaats van voor, gaat dus niet meer open als je er langs loopt
Heeft een krachtigere openingsmechaniscme
De poten zijn verstevigd en stabieler
Stijlvol en hygiënisch De prullenbak heeft een ruime inhoud van 60 liter en is daardoor geschikt voor elk huishouden. Dankzij het touch-free design kun je altijd hygiënisch te werk gaan, tevens zijn vieze vingerafdrukken op de deksel verleden tijd. De afvalbak is verkrijgbaar in het zwart en wit, het stijlvolle Scandinavische design is een mooie aanwinst voor je keuken.
Ergonomisch ontwerp Naast een stijlvol design heeft de Loftey prullenbak nog veel meer in petto. Zo is de binnenkant voorzien van een borgring waarmee je een vuilniszak gemakkelijk en stevig kunt bevestigen in de afvalbak. Daarnaast werkt de prullenbak op batterijen, je hoeft deze dus niet bij een stopcontact te plaatsen en je hebt ook geen last van onhandige kabels.
Afvalscheiding Afvalscheiding is niet meer weg te denken uit het huishouden. Daarom is het mogelijk om de Loftey afvalbak in twee segmenten op te delen met optionele scheidingsringen. De prullenbak is standaard voorzien van een 60L ring maar met de meegeleverde scheidingsringen creëer je twee delen met een inhoud van 30 liter, waar je bijvoorbeeld restafval en PMD in kunt scheiden. Zo wordt afvalscheiding een makkie en kun jij je steentje bijdragen aan een beter milieu.
Ultiem gebruiksgemak, optimale hygiëne en stijl: de sensor prullenbak van Loftey heeft het allemaal!
Wat krijg ik?
1x Loftey Sensor Prullenbak
1x Gebruiksaanwijzing
Specificaties
Merk: Loftey
Materiaal: RVS, ABS
Inhoud: 60L / 2x 30L
Voeding: 4 x AA-Batterijen (niet inbegrepen)
Detectie Afstand: 5-15 cm
Afmetingen: 42*30*60 cm
Kleur: Zwart (ook verkrijgbaar in wit)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Loftey Sensor Prullenbak 60 Liter – Touch Free Afvalbak – Afvalemmer – Afvalscheiding 2x30L – Keuken – Boven sensor – Zwart/RVS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *