Miele H 7165 BP – Inbouwoven – 76L – Obsidiaanzwart

1.775,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500407705590 Categorie:

Beschrijving

Op zoek naar een topklasse ovem met moderne technologie voor professionele bak- en kookresultaten. Dan is de Miele H 7165 BP – Inbouwoven iets voor jou. Kies voor meer ontspanning tijdens het koken en laat de oven het werk voor je doen. Stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in. Deze wordt automatisch beëindigd, wanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen.
Kenmerken van de Miele inbouwoven Meer vrijheid, veiligheid en gebruiksgemak
Door het verbinden uw huishoudtoestellen creëert u nieuwe vrijheden en voorziet u uw dagelijks leven van meer zekerheid en comfort: controleer uw oven onderweg of pas de instellingen zoals gewenst aan. Wij bieden u zelfstandig ontwikkelde functies en een mobiele besturing. Met Miele hebt u altijd de laatste stand van zaken op het gebied van digitaal comfort.
Zachte deurbeweging
Telkens weer een blikvanger: door een geraffineerd dempmechanisme wordt de deur indrukwekkend elegant gesloten en geopend. Dit tot wel 90°. SoftOpen & SoftClose zorgen voor meer gebruiksgemak en vrijheid bij het plaatsen van het eten in de ovenruimte.
Laat het tijdmanagement aan de oven over
Hiermee ben je volledig ontspannen op tijd klaar: stel gewoon de starttijd, eindtijd of de duur van het bereidingsproces in. Deze wordt automatisch beëindigd, wanneer de geprogrammeerde bereidingstijd is afgelopen. Ook de geïntegreerde kookwekker is voor vele situaties gemakkelijk in gebruik. En: bij een stroomuitval wordt de ingestelde tijd ca. 150 uur lang opgeslagen.
Uitstekend te begrijpen
Gebruiksgemak voor iedereen: op de display kunnen vele verschillende talen worden ingesteld. Zo wordt een begrijpelijke bediening gegarandeerd, ook in verschillende talen. MultiLingua is beschikbaar voor alle toestellen vanaf de bediening DirectSensor S.
Uitstekend energie-efficiëntie
Een uiterst gering energieverbruik: onze nieuwe ovens zijn gekeurd met de energie-efficiëntieklasse A+. Hiermee spaart u energie en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.
Optimale resultaten met Bevochtiging-Plus
Zo bereikt u moeiteloos de beste resultaten: bij verschillende bereidingswijzen kunt u vochtigheid toevoegen. Zo wordt vlees van binnen mals en krijgt buiten een smakelijk korstje, brood en broodjes worden luchtig en tegelijkertijd optimaal gebruind. Voor nog meer comfort kunt u de stoomstoten op het juiste tijdstip programmeren. Ook in verschillende automatische programma’s wordt Profi-functie gebruikt.
Verzekerd van succes bakken en braden
Zo kookt u steeds met succes: met de elektronisch gestuurde programma’s kunt u eenvoudig een ruime keuze aan verschillende gerechten automatisch klaarmaken. Of u gebak klaarmaakt of gevogelte, u hoeft noch de ovenfunctie noch de temperatuur en bereidingstijd te kiezen. De bereidingsgraad voor bijvoorbeeld vlees kan individueel worden ingesteld. En met de aansluitend te combineren microgolfovenfunctie zijn uw gerechten nog sneller klaar.
De schoonmaak maakt uw dagelijks leven lichter
Bij de pyrolytische zelfreiniging vallen alle etensresten als as uit elkaar en maken zich los van het oppervlak. Daardoor hoeft u voor de schoonmaak voelbaar minder moeite te doen. Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen en urenlang schoonmaken is niet meer nodig. Bovendien kunt u tijdens de reiniging, naar gelang het model, delen van het toebehoren in de ovenruimte laten zitten.
Alleen het eten wordt heet
Miele-ovens worden rondom gekoeld. Daardoor blijven het bedieningspaneel, de handgreep en de aangrenzende meubels relatief koel. De ovendeur bestaat uit meerdere lagen en wordt daardoor niet heet aan de buitenkant, waardoor u beter beschermd bent tegen brandwonden.
Maximale veiligheid in iedere situatie
Zorg actief voor extra veiligheid: met een druk op de knop kunt u het toestel vergrendelen en zo beschermen tegen ongewild inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. In geval van nood is er de veiligheidsuitschakeling: wanneer een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven automatisch uit. Dit betekent betrouwbare veiligheid, zelfs al mocht u een keer vergeten de oven uit te schakelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miele H 7165 BP – Inbouwoven – 76L – Obsidiaanzwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *