MOA Sensor Prullenbak – 50 liter – RVS & duurzaam ABS – Geruisloze deksel – Non-slip – Vertraagd sluiten modus – Wit – SB02W

89,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049601896868141 Categorie:

Beschrijving

Een prullenbak is maar een prullenbak? Nee. Wacht tot je de MOA rechthoekige prullenbak hebt gezien, en je wil nooit meer iets anders. Het eerste dat opvalt is de bijzondere rechthoekige vorm. Hij mag gezien worden. Naast het chique ontwerp, zit de vuilnisemmer vol met technische snufjes. Wat te denken van de slimme deksel, de ingebouwde sensor om hem te openen of de delay closing mode? De prullenbak is zowel in het zwart als in het wit verkrijgbaar.
Belangrijkste kenmerken
Rechthoekige prullenbak
Inhoud: 50 liter
Kleur: wit
Sensor: ja
Geruisloze deksel
Geschikt voor vuilniszakken van 50 tot 60 liter
Afmetingen: 34 cm x 25 cm x 72 cm
Materialen: RVS body en ABS deksel
Handbediening: ja (2 min open mode)
Rubberen non-slip voetjes: ja
Batterijen: 6x AA (niet inbegrepen)
Inclusief binnenring, maakt de vuilniszak onzichtbaar van buiten
Sensor om te openen
Een van de handige functies van de rechthoekige prullenbak van het merk MOA is de ingebouwde sensor. Met deze sensor is het mogelijk om de vuilnisemmer te openen zonder deze aan te raken. Dit is handig als je bijvoorbeeld vieze handen hebt van het koken en je de emmer niet vies wilt maken. Of als je juist net je handen hebt gewassen en iets wilt weggooien. Wil je hem gewoon met een ouderwetse druk op de deksel openen? Ook dat kan.
Delay closing mode
Een ander handigheidje van de prullenbak is de ‘delay closing mode’. Hiermee registreert de sensor of je klaar bent met dingen weggooien. Stel, je bent aardappels aan het schillen boven de vuilnisemmer. De prullenbak voelt dit en houdt de deksel geopend. Of misschien ben je de restjes van je bord aan het weggooien. De sensor geeft pas een seintje dat de deksel moet sluiten op het moment dat het object – of dat nu een hand, bord of iets anders is – boven de vuilnisemmer weg is.
Nooit meer schrikken van een dichtvallende deksel
Naast de handige sensor die registreert of de deksel dicht kan, heeft de MOA prullenbak ook een geruisloze deksel. Hiermee weet je zeker dat de deksel altijd zacht dichtgaat. De vuilnisemmer heeft een totaal gewicht van 4,3 kilogram waardoor hij eenvoudig te verplaatsen is. Hij heeft een inhoud van 50 liter en een formaat van 34 cm x 25 cm x 72 cm. De rubberen non-slip voetjes zorgen voor de gewenste stabiliteit.
Wat zit er in de doos?
Prullenbak
Handleiding
MOA
MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MOA Sensor Prullenbak – 50 liter – RVS & duurzaam ABS – Geruisloze deksel – Non-slip – Vertraagd sluiten modus – Wit – SB02W” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *