MOA Slowcooker – 3,5 liter – Keramische Binnenpan – Zwart – SC35B

35,99

Buy Now

Artikelnummer: 8703801571108991

Beschrijving

Of je nu vlees, vis, groentes, soepen, aardappelgerechten of een dessert wilt maken, de MOA slowcooker SC35B is alles wat je nodig hebt. Stop alle ingrediënten in de ruimte binnenpan, stel de slowcooker in op de juiste warmtestand (low, high of auto) en laat het keukenapparaat zijn werk doen. Voordat je er erg in hebt, zijn de ingrediënten gaar en kan je aan tafel. Een slowcooker werkt met stoom. Het stoom kan niet uit de pan ontsnappen, circuleert aan de binnenzijde en gaart op deze manier alles wat je in het apparaat stopt.
Belangrijkste eigenschappen
Slowcooker
Inhoud: 3,5 liter
Materialen: RVS, glas en Keramiek
Kleur: zwart
Vermogen: 170 watt
Temperatuurbereik: 20°C – 96°C
Antiaanbaklaag: ja
Anti-slipvoetjes: ja
Aantal warmtestanden: 3
Gewicht: 5837 gram
Snoerlengte: 0,95 meter
Timer: nee
Digitaal display: nee
BPA-vrij: ja
Warmhoud-functie: ja
Droogkookbeveiliging: ja
Vaatwasserbestendig: ja
Drie warmtestanden
De MOA slowcooker SC35B is eenvoudig in gebruik. Aan de voorzijde zit een draaiknop waarmee je de gewenste warmtestand instelt. Moet je kiezen voor de lage, de hoge of de automatische warmtestand? Dat hangt af van wat je wilt garen. Vlees blijft heerlijk mals als het lang op een lage warmtestand gegaard kan worden, terwijl groentes hun knapperigheid behouden door deze kort op een hoge stand gaar te stomen. Of kies voor de auto-functie, waarbij de slowcooker geleidelijk schakelt van de hoge naar de lage warmtestand.
Gezond
Omdat je in plaats van olie hete lucht gebruikt om de verschillende voedingswaren in te garen, krijg je veel minder calorieën binnen. Ten tweede blijven alle voedingstoffen in het eten bijhouden, omdat ze de pan niet uit kunnen. Het maakt het gebruik van de MOA slowcooker SC35B een gezonde manier om al je voeding mee te bereiden.
Onderdelen
De slowcooker bestaat uit een binnenpan van keramiek met een antiaanbaklaag, een deksel van sterk en doorzichtig veiligheidsglas en de slowcooker zelf. Zowel de binnenpan als het deksel kunnen na gebruik in de vaatwasser worden gereinigd.
Wat zit er in de doos?
Slowcooker
Keramische binnenpan
Deksel van veiligheidsglas
Handleiding
MOA
MOA laat zien dat design in je huis voor iedereen mogelijk is. Onze ruime collectie bestaat uit meerdere stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontwikkeld en een hoogwaardige kwaliteit hebben. We streven naar duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak van onze artikelen. En dat onze artikelen voor een breed publiek betaalbaar zijn, zodat iedereen onze producten kan ervaren. Met MOA geniet je in de woonkamer, keuken en buiten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MOA Slowcooker – 3,5 liter – Keramische Binnenpan – Zwart – SC35B” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *