Morphy Richards Slow Cooker Sear&Stew 6.5L – RVS – Binnenpan aluminium

60,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703800567026807

Beschrijving

Morphy Richards Sear&Stew 6.5L Slow Cooker Brushed Steel RVS.
De Sear & Stew Slow Cooker biedt hoogwaardige Morphy Richards-kwaliteit. Het model heeft een stoer RVS design. Met de Sear & Stew kunnen gezonde en voedzame maaltijden volledig in één kookpan worden bereid. Vlees aanbraden, de overige ingrediënten toevoegen en de complete maaltijd garen – met de Sear & Stew gaat dat zonder daarvoor meerdere pannen te hoeven gebruiken. Gewoon wat vlees in de gecoate pan aanbraden of de ingrediënten kort fruiten, zodat de smaak optimaal vrijkomt. Voeg vervolgens groenten en bouillon toe en plaats de pan in de Slow Cooker. Nu nog slechts een van de drie kooktijden kiezen – daarna hoeft u zich nergens meer om te bekommeren.
De Sear & Stew gaart de gerechten, terwijl u aan het werk of anderszins onderweg bent. Als u ’s avonds thuiskomt, wacht u een heerlijke zelfgemaakte maaltijd. Of het nu gaat om een ovenschotel, chili, curry of een ander gezinsdiner – door het milde kookproces vermengen de aroma’s van de ingrediënten zich en ontwikkelen ze een rijke, volwaardige smaak. U ontvangt heerlijke receptideeën bij uw aankoop.
Morphy Richards heeft de Sear & Stew perfect afgestemd op de huidige levensstijl. U heeft niet altijd de tijd om voedzame maaltijden uit het niets te bereiden. Met de Slow Cooker kunt u voordelig gezonde en voedzame gerechten voor het hele gezin klaarmaken. De Sear & Stew onderscheidt zich van andere keramische slowcookers, omdat hij over een gecoate, kookvaste aluminium pan beschikt. Hierdoor kunnen maaltijden volledig in één kookpan worden bereid, wat het kookproces nog efficiënter maakt. Aluminium pannen zijn extreem licht en duurzaam. In tegenstelling tot keramische pannen kunnen ze voor het serveren gemakkelijk naar de tafel worden gedragen en gaan ze niet kapot als u ze per ongeluk laat vallen. Het afspoelen na het eten is kinderspel, omdat zowel de pan als het deksel vaatwasmachinebestendig zijn.
Voordelen 3 garingsstanden
6,5 liter capaciteit
Uitneembare, kookplaat-bestendige aluminium pan
Aanbraden en smoren in dezelfde pan, ook geschikt voor serveren
Licht, breukvast en kookvast.Aanbraden
Eenvoudig te reinigen door vaatwasmachinebestendige kookpan en glazen deksel
Gehard glazen deksel met scharnierdeksel voor het eenvoudig observeren van de kookvoortgang
Gebruiksaanwijzing met recepten
Sear & Stew aluminium pan,
Deksel van gehard glas
Voorzien van Europese netsteker
Nadeel Geen Nederlandstalige handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Morphy Richards Slow Cooker Sear&Stew 6.5L – RVS – Binnenpan aluminium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *