Nespresso De’Longhi Lattissima One EN500.W – Koffiecupmachine – Silky White

203,24

De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiemachine zorgt ervoor dat je de beste Cappuccino of Latte Macchiato bij jou thuis kan bereiden. Deze De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden. Productvoordelen van de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W Om jouw favoriete melkspecialiteit te maken, vul je het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk. De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine maakt zo voor jou jouw een Cappuccino of Latte Macchiato. De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine is een energiezuinige koffiemachine. De eco-modus schakelt in na 3 minuten inactiviteit, en de machine schakelt geheel uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn. Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem uit de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine is nodig om de verschillende aroma’s van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem zorgt ervoor dat de machine in slechts 25 seconden klaar is voor gebruik, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden. Naast de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine wordt bij aankoop van een Nespresso machine ook een welkomstpakket met 14 verschillende koffies geleverd. Probeer welke koffie het beste bij jou past. ! Let op: Om de melkopschuimer goed te houden, wordt na ieder gebruik een reiniging aangeraden. Dit door de onderdelen uit elkaar te halen en af te wassen. Zo blijven er geen melkresten achter in de machine en raakt de melkopschuimer niet verstopt. Dit kan in heet water met een sopje of in de vaatwasser. Door dit dagelijks te doen geniet je altijd van een perfecte cappuccino. Mocht je hier nog vragen over hebben kan je deze altijd stellen via: www.delonghi.nl Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken.

Artikelnummer: 8004399332447

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de De’Longhi EN500.W en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiemachine zorgt ervoor dat je de beste Cappuccino of Latte Macchiato bij jou thuis kan bereiden. Deze De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden.

Productvoordelen van de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W

Om jouw favoriete melkspecialiteit te maken, vul je het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk. De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine maakt zo voor jou jouw een Cappuccino of Latte Macchiato.
De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine is een energiezuinige koffiemachine. De eco-modus schakelt in na 3 minuten inactiviteit, en de machine schakelt geheel uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem uit de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine is nodig om de verschillende aroma’s van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem zorgt ervoor dat de machine in slechts 25 seconden klaar is voor gebruik, en heeft slechts 15 seconden extra nodig wanneer je koffierecepten met melk wilt bereiden.

Naast de De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine wordt bij aankoop van een Nespresso machine ook een welkomstpakket met 14 verschillende koffies geleverd. Probeer welke koffie het beste bij jou past.

! Let op:

  • Om de melkopschuimer goed te houden, wordt na ieder gebruik een reiniging aangeraden. Dit door de onderdelen uit elkaar te halen en af te wassen. Zo blijven er geen melkresten achter in de machine en raakt de melkopschuimer niet verstopt. Dit kan in heet water met een sopje of in de vaatwasser. Door dit dagelijks te doen geniet je altijd van een perfecte cappuccino. Mocht je hier nog vragen over hebben kan je deze altijd stellen via: www.delonghi.nl

  • Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken.

Alle specificaties van de De’Longhi EN500.W

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Soort koffie Cups
Melkopschuimer Ja
Type melkopschuimer Automatisch met melkreservoir
Aantal programma’s 3
Geschikt voor koffiesysteem Nespresso Original

Opties voor koffiebereiding - De

Instelbare functies voor type koffie

Verstelbaar water volume Nee
Aantal kopjes per keer 1
Temperatuur instellingen Nee

Instelbare functies voor type koffie - De

Functionaliteiten

Kopje verwarmer Nee
Serveert heet water Nee
Afneembare waterreservoir Ja
Inhoud waterreservoir 1 l
Bodem met antislip Ja
Koord opslagruimte Nee
Druk van de pomp 19
Anti drup Nee
Aanvullende functies Met 1 druk op de knop een verse melkspecialiteit
Waterfilter Nee
Waterniveau indicator Ja

Functionaliteiten - De

Bediening

Automatisch uitschakelen Ja
Bediening via mobiele app Nee
Stand by tuning Ja
Switch on timer Nee
Bediening Touchscreen

Bediening - De

Onderhoud en reiniging

Automatische ontkalker Ja
Indicatielampje Ja
Anti calcium filter Nee

Onderhoud en reiniging - De

Afmetingen

Snoerlengte 0.90 m
Product hoogte 25.60 cm
Product lengte 32.40 cm
Product breedte 15.40 cm
Product gewicht 4.2 kg

Afmetingen - De

Materiaal

BPA-vrij Ja
Materiaal behuizing Kunststof

Materiaal - De

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie

Garantie & reparatie - De

Productinformatie

Merk De’Longhi
Introductie 0
Model EN500.W
MPN (Manufacturer Part Number) EN500.W
Kleur Silky White
Vermogen 1400 W
Verpakkingsinhoud De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W, Handleiding en 14 diverse Nespresso cups
Werkt op 12volt Nee

Productinformatie - De

Overige kenmerken

Automatische waterdosering Ja
CE markering Zichtbaar
Capaciteit opvangbak cups 10 stuk(s)
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Geschikt voor andere dranken Ijskoffie
Geschikt voor soja -of amandelmelk Nee
Gewicht 5292 g
Instelbare koffiehoeveelheid Nee
Instelbare koffiesterkte Ja
Ontkalkingswaarschuwing Ja
Scherm Geen
Single serve merk machine De’Longhi
Taal handleiding Universeel
Type Nespresso apparaat Nespresso Lattissima
Vaatwasserbestendig Nee
Verpakking breedte 371 mm
Verpakking hoogte 202 mm
Verpakking lengte 387 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nespresso De’Longhi Lattissima One EN500.W – Koffiecupmachine – Silky White” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *