Ninja Foodi Luxe Waterkoker – met Temperatuurregeling – Warmhoud Functie – RVS – 1.7 liter – KT201EU

109,00

Traditie ontmoet innovatie met de Ninja Luxe Waterkoker met temperatuurregeling. Met zijn gestroomlijnde metalen design geeft de Ninja waterkoker je de controle over de temperatuur over je warme dranken en combineert hij zijn moderne stijl met indrukwekkende prestaties. Waarom is een perfect ingestelde temperatuur belangrijk? Wist je dat de temperatuur de smaak van je favoriete drankje kan beïnvloeden? De temperatuurregeling biedt 6 vooraf ingestelde temperaturen van 60 °C tot 100 °C, hierdoor is de smaak altijd zoals het hoort. Of je nu de voorkeur geeft aan groene thee, kruidenthee, zwarte thee of versgemalen koffie, met deze waterkoker zet je elke keer de perfecte warme drank. Voor elke soort thee en koffie is er een optimale brouwtemperatuur waarbij de smaak zich optimaal kan ontwikkelen. Onze vooringestelde temperaturen helpen elke keer weer voor het creëren van de beste smaak. Kies een van de vooringestelde temperaturen met een druk op de knop. 60 °C – 90 °C: Perfect voor theespecialiteiten zoals groene thee. 95 °C: Perfect voor French press en oploskoffie. 100 °C: Perfect voor zwarte thee, Earl Grey, warme chocolademelk, chai, instant soep, vruchtenthee en kruidenthee. Met de handmatige temperatuurregeling verhoof, of verlaag, je de temperatuur eenvoudig in stappen van 5 °C, van 40 °C tot 100 °C. Een live temperatuurweergave op het display informeert je in real time wat de huidige temperatuur is. Enorm snel op temperatuur De snelkook functie van deze 3000 Watt waterkoker kookt water voor één kopje in minder dan 50 seconden. Perfect voor dat eerste bakje koffie ’s ochtends als je haast hebt, maar toch de dag goed wilt beginnen. Slimme Warmhoudfunctie De slimme warmhoudfunctie zorgt ervoor dat de temperatuur tot wel 30 minuten vastgehouden kan worden. Druk op de warmhoudknop aan het begin, midden of einde van een programma om het water automatisch op de door jou gekozen temperatuur te houden. Zo kan je makkelijk een tweede kop thee nemen, zonder het water opnieuw te laten koken. Gemakkelijk te gebruiken Met het gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel stel je met één druk op de knop de perfecte temperatuur in. Dankzij het praktische watervenster met blauwe verlichting en markeringen voor maximaal 1,7 L of 7 kopjes, vul je de waterkoker gemakkelijk tot het gewenste niveau en zie je zo hoeveel water er in zit. Het digitale bedieningspaneel van de Ninja waterkoker schakelt automatisch over op de slaapstand na 5 minuten inactiviteit. De waterkoker is BPA-vrij en heeft een uitneembaar filter voor eenvoudig schoonmaken. Weet je niet zeker welke temperatuur nodig is voor je favoriete drankje? In het bijgeleverde receptenboek staan handig recepten met eenvoudige temperatuurdiagrammen.

Artikelnummer: 0622356250092

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Ninja KT201EU en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Traditie ontmoet innovatie met de Ninja Luxe Waterkoker met temperatuurregeling. Met zijn gestroomlijnde metalen design geeft de Ninja waterkoker je de controle over de temperatuur over je warme dranken en combineert hij zijn moderne stijl met indrukwekkende prestaties.

Waarom is een perfect ingestelde temperatuur belangrijk?

Wist je dat de temperatuur de smaak van je favoriete drankje kan beïnvloeden? De temperatuurregeling biedt 6 vooraf ingestelde temperaturen van 60 °C tot 100 °C, hierdoor is de smaak altijd zoals het hoort. Of je nu de voorkeur geeft aan groene thee, kruidenthee, zwarte thee of versgemalen koffie, met deze waterkoker zet je elke keer de perfecte warme drank.

Voor elke soort thee en koffie is er een optimale brouwtemperatuur waarbij de smaak zich optimaal kan ontwikkelen. Onze vooringestelde temperaturen helpen elke keer weer voor het creëren van de beste smaak.

Kies een van de vooringestelde temperaturen met een druk op de knop.

  • 60 °C – 90 °C: Perfect voor theespecialiteiten zoals groene thee.
  • 95 °C: Perfect voor French press en oploskoffie.
  • 100 °C: Perfect voor zwarte thee, Earl Grey, warme chocolademelk, chai, instant soep, vruchtenthee en kruidenthee.

Met de handmatige temperatuurregeling verhoof, of verlaag, je de temperatuur eenvoudig in stappen van 5 °C, van 40 °C tot 100 °C. Een live temperatuurweergave op het display informeert je in real time wat de huidige temperatuur is.

Enorm snel op temperatuur

De snelkook functie van deze 3000 Watt waterkoker kookt water voor één kopje in minder dan 50 seconden. Perfect voor dat eerste bakje koffie ’s ochtends als je haast hebt, maar toch de dag goed wilt beginnen.

Slimme Warmhoudfunctie

De slimme warmhoudfunctie zorgt ervoor dat de temperatuur tot wel 30 minuten vastgehouden kan worden. Druk op de warmhoudknop aan het begin, midden of einde van een programma om het water automatisch op de door jou gekozen temperatuur te houden. Zo kan je makkelijk een tweede kop thee nemen, zonder het water opnieuw te laten koken.

Gemakkelijk te gebruiken

Met het gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel stel je met één druk op de knop de perfecte temperatuur in. Dankzij het praktische watervenster met blauwe verlichting en markeringen voor maximaal 1,7 L of 7 kopjes, vul je de waterkoker gemakkelijk tot het gewenste niveau en zie je zo hoeveel water er in zit. Het digitale bedieningspaneel van de Ninja waterkoker schakelt automatisch over op de slaapstand na 5 minuten inactiviteit. De waterkoker is BPA-vrij en heeft een uitneembaar filter voor eenvoudig schoonmaken.

Weet je niet zeker welke temperatuur nodig is voor je favoriete drankje? In het bijgeleverde receptenboek staan handig recepten met eenvoudige temperatuurdiagrammen.

Alle specificaties van de Ninja KT201EU

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur Zilver
Doorzichtige deksel Nee
Draadloos Nee
Aantal programma’s 6
Cool touch handgreep Ja
Anti calcium filter Ja
Bodem met antislip Ja
BPA-vrij Ja
MPN (Manufacturer Part Number) KT201EU

Productinformatie - Ninja KT201EU - Ninja Foodi Luxe Waterkoker - met Temperatuurregeling - Warmhoud Functie - RVS - 1.7 liter - KT201EU

Instellingen en functies

Automatisch uitschakelen Ja
Automatische kook stop Ja
Droogkoken veiligheid Ja
Anti drup Ja
Indicatielampje Ja
Indicatie afgerond Ja
Koord opslagruimte Nee
Temperatuur instellingen Ja
Warmhoud functionaliteit Ja
Waterfilter Ja

Instellingen en functies - Ninja KT201EU - Ninja Foodi Luxe Waterkoker - met Temperatuurregeling - Warmhoud Functie - RVS - 1.7 liter - KT201EU

Technische specificaties

Gewicht 2268 g
Vermogen 3000 W
Materiaal behuizing RVS
Minimale temperatuur 40 °C
Materiaal kan RVS

Technische specificaties - Ninja KT201EU - Ninja Foodi Luxe Waterkoker - met Temperatuurregeling - Warmhoud Functie - RVS - 1.7 liter - KT201EU

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Aanvullende functies Temperatuurregeling, Snelkook Functie, Warmhoud Functie, 6 programma’s

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Ninja KT201EU - Ninja Foodi Luxe Waterkoker - met Temperatuurregeling - Warmhoud Functie - RVS - 1.7 liter - KT201EU

Overige kenmerken

App vereist voor volledige functionaliteit Nee
Bediening Knoppen met display
Bediening via mobiele app Nee
CE markering Zichtbaar
Draaibaar 360 graden Ja
Dubbelwandig Nee
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Inclusief thee-filter Ja
Inhoud 1.7 l
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
Keukenapparatuur stijl Modern
Model KT201EU
Product breedte 23 cm
Product gewicht 1.3 kg
Product hoogte 24 cm
Product lengte 14 cm
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Duits , Engels , Frans , Nederlands , Universeel
Uitzonderingen fabrieksgarantie
Verpakking breedte 263 mm
Verpakking hoogte 245 mm
Verpakking lengte 277 mm
Verpakkingsinhoud Ninja KT201EU Waterkoker, Receptenboekje,
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Ninja KT201EU - Ninja Foodi Luxe Waterkoker - met Temperatuurregeling - Warmhoud Functie - RVS - 1.7 liter - KT201EU

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ninja Foodi Luxe Waterkoker – met Temperatuurregeling – Warmhoud Functie – RVS – 1.7 liter – KT201EU” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *