Noveen – Elektrische Doorstroomboiler – Doorstroomverwarmer – Met Kraan – Verwarmt tot 60 Graden – Elektrisch Verwarmde Kraan – IWH350

53,99

Buy Now

Artikelnummer: 8703101400657396 Categorie:

Beschrijving

IWH350 Elektrische Doorstroomboiler: Direct Warm Water met Extra Flexibiliteit Ontdek het gemak en de efficiëntie van direct warm water in uw keuken, tuinhuis, garage, bijkeuken of kelder met de IWH350 elektrische doorstroomboiler. Dit wandmontage-model is ontworpen voor eenvoudige installatie en wordt geleverd met een kabel met stekker. De IWH350 verwarmt water tot 60°C, zodat u altijd toegang heeft tot warm water voor al uw behoeften. Het unieke kenmerk van dit model is de tweede flexibele uitloop, die geschikt is voor elk aanrecht en zorgt voor extra gebruiksgemak.
Geavanceerde Functies voor Gemak en Veiligheid De IWH350 elektrische doorstroomboiler is uitgerust met een digitale LED-temperatuurweergave, zodat u eenvoudig de watertemperatuur kunt aflezen en regelen. Veiligheid is een topprioriteit, en daarom is deze boiler voorzien van IPX4-bescherming, wat betekent dat het apparaat bestand is tegen opspattend water en veilig in gebruik is in vochtige ruimtes.
Efficiënte Waterstroom en Veelzijdigheid Met een waterstroom van 2 tot 2,5 liter per minuut zorgt de IWH350 doorstroomboiler voor een efficiënte en effectieve warmwatervoorziening. Het apparaat wordt geleverd met twee tuiten – een stijve en een flexibele – die u kunt gebruiken afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Kies de IWH350 elektrische doorstroomboiler voor direct warm water, extra flexibiliteit en betrouwbaarheid in uw woning of werkruimte.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Noveen – Elektrische Doorstroomboiler – Doorstroomverwarmer – Met Kraan – Verwarmt tot 60 Graden – Elektrisch Verwarmde Kraan – IWH350” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *