Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE – Broodbakmachine

185,00

Croustina maakt de broodliefhebber in je los. De speciale touch? De heerlijkste harde korst die je thuis kunt maken en proeven. Met Croustina kun je allerlei soorten brood bakken in een prachtig ovale vorm in ambachtelijke stijl. Dankzij speciale programma’s voor pizzadeeg, jam en cake kun echt creatief zijn. Jouw brood, jouw keuze Zou het niet geweldig zijn om elke dag te kunnen genieten van heerlijk zelfgebakken brood, precies zoals jij het wilt en met een heerlijke harde korst? Met Croustina kun je met één druk op de knop zoveel soorten brood maken. Laat je fantasie de vrije loop om eiwitbrood, polentakorst of cashewbrood met kurkuma te maken en nog veel meer! Jij beslist over de ingrediënten, voor gezonde, smakelijke momenten. Revolutionaire zelfgemaakte korst Breng de bakkerij naar de keuken met Croustina. Nu kun je heerlijk knapperig brood maken in een perfecte ovale vorm. Innovatieve technologie maakt het mogelijk met een perfect afgestemd bakproces. Allergievriendelijk Croustina betekent vrijheid als het gaat om glutenintolerantie of voedselallergieën, met speciaal ontworpen programma’s voor perfecte glutenvrije brood- en cakeresultaten. Terwijl je jouw ingrediënten kiest, kun je allergenen eruit laten. Nu kun je heerlijk eten bakken en tegelijkertijd zorgen voor het welzijn van jou en je gezin. Een wereld van mogelijkheden voor de fijnproever in jou Croustina tilt je verbeeldingskracht naar een nieuw niveau. Voel je geïnspireerd om te experimenteren met alle soorten brood, zoals polentabrood met zongedroogde tomaten en olijven. Ook kun je genieten van het maken van cakes, jam en pizzadeeg, voor de meest diverse smaken en ervaringen. Het geheim achter de korst Croustina bevat het geheim voor een onweerstaanbare, knapperige aromatische korst. Ovenachtige warmte wordt bereikt door de innovatieve, nieuw ontworpen bakstructuur en warmtereflecterend binnendeksel. Je brood wordt op consequente wijze tot knapperige perfectie gebakken. Klaar wanneer jij het bent Voor nu of later. Met de eenvoudige, programmeerbare timer van Croustina kun je beslissen wanneer je brood klaar zal zijn – tot 13 uur van tevoren. Voor ontbijt, diner of je middagpicknick. De keuze is aan jou. Ontworpen tot in de perfectie Brood maken heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Vul je keuken aan met het moderne, elegante ontwerp van Croustina, de broodmachine die stijl en innovatie combineert – geïnspireerd door Japan en Europa.

Artikelnummer: 5025232883974

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Panasonic SD-ZP2000WXE en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Croustina maakt de broodliefhebber in je los. De speciale touch? De heerlijkste harde korst die je thuis kunt maken en proeven. Met Croustina kun je allerlei soorten brood bakken in een prachtig ovale vorm in ambachtelijke stijl. Dankzij speciale programma’s voor pizzadeeg, jam en cake kun echt creatief zijn.

Jouw brood, jouw keuze

Zou het niet geweldig zijn om elke dag te kunnen genieten van heerlijk zelfgebakken brood, precies zoals jij het wilt en met een heerlijke harde korst? Met Croustina kun je met één druk op de knop zoveel soorten brood maken. Laat je fantasie de vrije loop om eiwitbrood, polentakorst of cashewbrood met kurkuma te maken en nog veel meer! Jij beslist over de ingrediënten, voor gezonde, smakelijke momenten.

Revolutionaire zelfgemaakte korst

Breng de bakkerij naar de keuken met Croustina. Nu kun je heerlijk knapperig brood maken in een perfecte ovale vorm. Innovatieve technologie maakt het mogelijk met een perfect afgestemd bakproces.

Allergievriendelijk

Croustina betekent vrijheid als het gaat om glutenintolerantie of voedselallergieën, met speciaal ontworpen programma’s voor perfecte glutenvrije brood- en cakeresultaten. Terwijl je jouw ingrediënten kiest, kun je allergenen eruit laten. Nu kun je heerlijk eten bakken en tegelijkertijd zorgen voor het welzijn van jou en je gezin.

Een wereld van mogelijkheden voor de fijnproever in jou

Croustina tilt je verbeeldingskracht naar een nieuw niveau. Voel je geïnspireerd om te experimenteren met alle soorten brood, zoals polentabrood met zongedroogde tomaten en olijven. Ook kun je genieten van het maken van cakes, jam en pizzadeeg, voor de meest diverse smaken en ervaringen.

Het geheim achter de korst

Croustina bevat het geheim voor een onweerstaanbare, knapperige aromatische korst. Ovenachtige warmte wordt bereikt door de innovatieve, nieuw ontworpen bakstructuur en warmtereflecterend binnendeksel. Je brood wordt op consequente wijze tot knapperige perfectie gebakken.

Klaar wanneer jij het bent

Voor nu of later. Met de eenvoudige, programmeerbare timer van Croustina kun je beslissen wanneer je brood klaar zal zijn – tot 13 uur van tevoren. Voor ontbijt, diner of je middagpicknick. De keuze is aan jou.

Ontworpen tot in de perfectie

Brood maken heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Vul je keuken aan met het moderne, elegante ontwerp van Croustina, de broodmachine die stijl en innovatie combineert – geïnspireerd door Japan en Europa.

Alle specificaties van de Panasonic SD-ZP2000WXE

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur White
Cool wall Ja
Doorzichtige deksel Nee
Deksel met opening Ja
Geschikt voor cakedeeg Ja
Aantal programma’s 18
Antikleeflaag Ja
Bodem met antislip Ja
BPA-vrij Ja
MPN (Manufacturer Part Number) SD-ZP2000WXE

Productinformatie - Panasonic SD-ZP2000WXE - Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE - Broodbakmachine

Instellingen en functies

Automatisch uitschakelen Ja
Verstelbaar bruiningsniveau Ja
Automatisch kookprogramma Ja
Timer Ja
Switch on timer Ja
Indicatielampje Ja
Jam program Ja
Signal extra ingrediënt Nee
Uitneembaar bakblik Ja
Verschillende brood maten Ja
Waarschuwingssignaal Nee
Warmhoud functionaliteit Nee

Instellingen en functies - Panasonic SD-ZP2000WXE - Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE - Broodbakmachine

Technische specificaties

Gewicht 8472 g
Vermogen 700 W
Materiaal behuizing Kunststof
Maximum gewicht broodmachine 7
Minimum gewicht brood 530

Technische specificaties - Panasonic SD-ZP2000WXE - Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE - Broodbakmachine

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Meegeleverde accessoires Geen meegeleverde accessoires
Inclusief kookboek Ja
Vaatwasser veilig Nee

Bijgeleverde accessoires en toebehoren - Panasonic SD-ZP2000WXE - Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE - Broodbakmachine

Overige kenmerken

Bediening Knoppen
CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Glutenvrije programma Ja
Inhoud 780 g
Maximum time broodmachine 13
Met maatverdeling Nee
Model Panasonic
Product breedte 2.73 cm
Product gewicht 7 g
Product hoogte 34 cm
Product lengte 40.40 cm
Programma voor Cakedeeg , Glutenvrij brood , Pizzadeeg
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 405 mm
Verpakking hoogte 328 mm
Verpakking lengte 474 mm
Verpakkingsinhoud Broodbakmachine
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Panasonic SD-ZP2000WXE - Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE - Broodbakmachine

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE – Broodbakmachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *