Philips 1200 series Series 1200 EP1223/00 Volautomatische espressomachines

325,00

Geniet van het aroma en de heerlijke smaak van koffie van verse bonen. Met deze Philips espressomachine zet je keer op keer je favoriete kopje koffie, aangepast op jouw smaak. Toe aan nog meer variatie? Dan maak je met de klassieke melkopschuimer heel eenvoudig de lekkerste cappuccino of latte macchiato. Heerlijke koffie op jouw manier Geniet van al je favoriete dranken in één apparaat. Of je nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een drankje met melk, deze Philips volautomatische espressomachine EP1223/00 levert het perfecte resultaat in een mum van tijd! Stel op het makkelijk te bedienen touchdisplay zelf in hoe jij je koffie wilt hebben. Bepaal het watervolume, de koffiesterkte en pas de maalgraad aan naar jouw wens. Zo heb je altijd het perfecte kopje koffie voor elk moment. De klassieke melkopschuimer gebruikt stoom om eenvoudig zijdezacht melkschuim voor jouw cappuccino te maken. Met slechts twee onderdelen is het stoompijpje ook eenvoudig schoon te maken. Makkelijk en handig in gebruik De nieuwe aroma-afdichting beschermt jouw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt. Tevens zorgt het AquaClean filter ervoor dat je tot 5000 kopjes de machine niet hoeft te ontkalken en je altijd helder en zuiver water krijgt. De espressomachine geeft aan wanneer het tijd is om te ontkalken, je volgt de begeleiding om te ontkalken. De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep uitneembaar is, kun je deze gemakkelijk en grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan. De koffiedikbak, de lekbak en het opvangrooster zijn afneembaar en kun je gewoon in de vaatwasser stoppen.

Artikelnummer: 8710103968580

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips PHILIPS_736472 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Geniet van het aroma en de heerlijke smaak van koffie van verse bonen. Met deze Philips espressomachine zet je keer op keer je favoriete kopje koffie, aangepast op jouw smaak. Toe aan nog meer variatie? Dan maak je met de klassieke melkopschuimer heel eenvoudig de lekkerste cappuccino of latte macchiato.

Heerlijke koffie op jouw manier

Geniet van al je favoriete dranken in één apparaat. Of je nu zin hebt in een espresso, een kop koffie of een drankje met melk, deze Philips volautomatische espressomachine EP1223/00 levert het perfecte resultaat in een mum van tijd! Stel op het makkelijk te bedienen touchdisplay zelf in hoe jij je koffie wilt hebben. Bepaal het watervolume, de koffiesterkte en pas de maalgraad aan naar jouw wens. Zo heb je altijd het perfecte kopje koffie voor elk moment. De klassieke melkopschuimer gebruikt stoom om eenvoudig zijdezacht melkschuim voor jouw cappuccino te maken. Met slechts twee onderdelen is het stoompijpje ook eenvoudig schoon te maken.

Makkelijk en handig in gebruik

De nieuwe aroma-afdichting beschermt jouw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt. Tevens zorgt het AquaClean filter ervoor dat je tot 5000 kopjes de machine niet hoeft te ontkalken en je altijd helder en zuiver water krijgt. De espressomachine geeft aan wanneer het tijd is om te ontkalken, je volgt de begeleiding om te ontkalken. De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep uitneembaar is, kun je deze gemakkelijk en grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan. De koffiedikbak, de lekbak en het opvangrooster zijn afneembaar en kun je gewoon in de vaatwasser stoppen.

Alle specificaties van de Philips PHILIPS_736472

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Soort koffie Koffiebonen
One touch koffiespecialiteiten Espresso , Café lungo
Type melkopschuimer Stoompijpje

Opties voor koffiebereiding - Philips PHILIPS_736472 - Philips 1200 series Series 1200 EP1223/00 Volautomatische espressomachines

Instelbare functies voor type koffie

Instelbare maalgraad Ja
Maal niveau aanpasbaar Ja
Aantal kopjes per keer 2

Functionaliteiten

Kopje verwarmer Nee
Serveert heet water Ja
Afneembare waterreservoir Ja
Inhoud waterreservoir 1.80 l
Druk van de pomp 15

Bediening

Bediening via mobiele app Nee
Bediening Touchscreen

Afmetingen

Snoerlengte 100 m
Product hoogte 43.30 cm
Product lengte 37.10 cm
Product breedte 24.60 cm
Product gewicht 7.5 g

Materiaal

Materiaal maalschijven Keramiek

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie X

Productinformatie

Merk Philips
Model Philips 1200 series EP1223/00 koffiezetapparaat Volledig automatisch Espressomachine 1,8 l
MPN (Manufacturer Part Number) PHILIPS_736472
Kleur Wit
Vermogen 1500 W

Overige kenmerken

App vereist voor volledige functionaliteit Nee
CE markering Niet van toepassing
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Gewicht 9184 g
Instelbare koffiesterkte Ja
Kan zelfstandig met internet verbinden Nee
Taal handleiding Universeel
Vaatwasserbestendig Nee
Verpakking breedte 484 mm
Verpakking hoogte 296 mm
Verpakking lengte 503 mm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips 1200 series Series 1200 EP1223/00 Volautomatische espressomachines” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *