Philips Airfryer Connected Series 5000, 1,4 kg, touchscreen, app bediening, zwart (HD9285/93)

224,99

Uw verbonden keukenpartner voor gezonde familiemaaltijden Onze intuïtieve NutriU-app verbindt moeiteloos met uw Airfryer, waardoor het uw dagelijkse keukenpartner wordt. U kunt verder gaan dan gezond frituren, nieuwe en spannende recepten ontdekken en delen, en zelfs uw kookproces op afstand in de gaten houden, zodat u tijd vrij kunt maken voor de dingen waar u van houdt. Volledige veelzijdigheid en multifunctionaliteit, allemaal in één airfryer De nieuwe Philips XXL Connected uit de 5000-serie heeft 16 verschillende kookfuncties: frituren, bakken, grillen, braden, drogen, roosteren, ontdooien, heropwarmen, fermenteren en nog veel meer. Lekkere Airfryer-recepten voor een gezond dagelijks leven Ontdek honderden heerlijke Airfryer-recepten die lekker, gezond en eenvoudig te maken zijn. De meeste recepten in de NutriU-app zijn samengesteld door voedingsexperts, om dagelijks lekker te kokkerellen. Kiezen, instellen, ontspannen Kies een recept, stuur het naar de Airfryer, en houd de voortgang in de gaten vanuit uw bank. De NutriU-app leidt u door elke stap van het proces zodat u thuisgemaakte gerechten kunt bereiden waar uw familie van houdt, elke dat weer. Spraakbediening is ook ingeschakeld, compatibel met Amazon Alexa. Gezond frituren met Rapid Air-technologie Rapid Air-technologie, met het unieke zeestervormige ontwerp, zorgt voor wervelende hete lucht om heerlijk eten te bereiden dat knapperig van buiten is en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie. XXL-formaat. Voor het hele gezin De Philips Airfryer XXL Connected uit de 5000-serie is ontworpen voor uw gezin. De mand met een capaciteit van 1,4 kg helpt u in combinatie met de pan van 7,2 l een verscheidenheid aan maaltijden te bereiden. Maak tot wel 6 porties tegelijk voor uw familie en vrienden. Bespaart energie en tijd Philips Airfryers werken efficiënter om u tijd en energie te besparen door heerlijke maaltijden te bereiden met 60% minder energie en 40% sneller dan een traditionele oven.*** Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. De QuickClean-mand van onze Airfryer heeft een antiaanbaklaag voor eenvoudige reiniging. Frituren met lucht betekent ook dat uw huis vrij is van frituurluchtjes. Heerlijk eten met tot wel 90% minder vet** De Philips Airfryer XXL Connected uit de 5000-serie gebruikt hete lucht om uw favoriete gerechten te bereiden, met tot wel 90% minder vet**. Aantal recepten verschilt mogelijk per land * Vergeleken met verse frites bereid in een conventionele Philips-friteuse **Gemiddelde percentages gebaseerd op interne labmetingen met de producten HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880; tijdens de bereiding van één kippenborst (airfryer ingesteld op 160C zonder voorverwarmen) of zalmfilet (airfryer ingesteld 200C zonder voorverwarmen) vergeleken met een oven van A-klasse. Exacte percentages verschillen tussen airfryertypes en recepten.

Artikelnummer: 8720389015052

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips HD9285/93 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Uw verbonden keukenpartner voor gezonde familiemaaltijden

Onze intuïtieve NutriU-app verbindt moeiteloos met uw Airfryer, waardoor het uw dagelijkse keukenpartner wordt. U kunt verder gaan dan gezond frituren, nieuwe en spannende recepten ontdekken en delen, en zelfs uw kookproces op afstand in de gaten houden, zodat u tijd vrij kunt maken voor de dingen waar u van houdt.

Volledige veelzijdigheid en multifunctionaliteit, allemaal in één airfryer

De nieuwe Philips XXL Connected uit de 5000-serie heeft 16 verschillende kookfuncties: frituren, bakken, grillen, braden, drogen, roosteren, ontdooien, heropwarmen, fermenteren en nog veel meer.

Lekkere Airfryer-recepten voor een gezond dagelijks leven

Ontdek honderden heerlijke Airfryer-recepten die lekker, gezond en eenvoudig te maken zijn. De meeste recepten in de NutriU-app zijn samengesteld door voedingsexperts, om dagelijks lekker te kokkerellen.

Kiezen, instellen, ontspannen

Kies een recept, stuur het naar de Airfryer, en houd de voortgang in de gaten vanuit uw bank. De NutriU-app leidt u door elke stap van het proces zodat u thuisgemaakte gerechten kunt bereiden waar uw familie van houdt, elke dat weer. Spraakbediening is ook ingeschakeld, compatibel met Amazon Alexa.

Gezond frituren met Rapid Air-technologie

Rapid Air-technologie, met het unieke zeestervormige ontwerp, zorgt voor wervelende hete lucht om heerlijk eten te bereiden dat knapperig van buiten is en mals van binnen, met weinig tot geen toegevoegde olie.

XXL-formaat. Voor het hele gezin

De Philips Airfryer XXL Connected uit de 5000-serie is ontworpen voor uw gezin. De mand met een capaciteit van 1,4 kg helpt u in combinatie met de pan van 7,2 l een verscheidenheid aan maaltijden te bereiden. Maak tot wel 6 porties tegelijk voor uw familie en vrienden.

Bespaart energie en tijd

Philips Airfryers werken efficiënter om u tijd en energie te besparen door heerlijke maaltijden te bereiden met 60% minder energie en 40% sneller dan een traditionele oven.***

Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken

Alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. De QuickClean-mand van onze Airfryer heeft een antiaanbaklaag voor eenvoudige reiniging. Frituren met lucht betekent ook dat uw huis vrij is van frituurluchtjes.

Heerlijk eten met tot wel 90% minder vet**

De Philips Airfryer XXL Connected uit de 5000-serie gebruikt hete lucht om uw favoriete gerechten te bereiden, met tot wel 90% minder vet**.

Aantal recepten verschilt mogelijk per land

* Vergeleken met verse frites bereid in een conventionele Philips-friteuse

**Gemiddelde percentages gebaseerd op interne labmetingen met de producten HD9280, HD9650, HD9860, HD9270, HD9285, HD9252, HD9200, HD9255, HD9880; tijdens de bereiding van één kippenborst (airfryer ingesteld op 160C zonder voorverwarmen) of zalmfilet (airfryer ingesteld 200C zonder voorverwarmen) vergeleken met een oven van A-klasse. Exacte percentages verschillen tussen airfryertypes en recepten.

Alle specificaties van de Philips HD9285/93

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Type

Aantal programma’s 7
Vermogen 0 W

Type - Philips HD9285/93 - Philips Airfryer Connected Series 5000, 1,4 kg, touchscreen, app bediening, zwart (HD9285/93)

Uiterlijke kenmerken

Bodem met antislip Ja
Kleur Black
Koord opslagruimte Nee

Uiterlijke kenmerken - Philips HD9285/93 - Philips Airfryer Connected Series 5000, 1,4 kg, touchscreen, app bediening, zwart (HD9285/93)

Afmetingen

Product hoogte 30 cm
Product lengte 41 cm
Product gewicht 6.25 kg
Product breedte 33 cm
Gewicht 6.25 kg

Afmetingen - Philips HD9285/93 - Philips Airfryer Connected Series 5000, 1,4 kg, touchscreen, app bediening, zwart (HD9285/93)

Overige kenmerken

App vereist voor volledige functionaliteit Nee
CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Geschikt voor hoeveel frites 1200 g
Inhoud 6.2 l
Kan zelfstandig met internet verbinden Ja
MPN (Manufacturer Part Number) HD9285/93
Ondersteuning met updates Minimaal 24 maanden na introductiedatum
Verpakking breedte 37.3 cm
Verpakking hoogte 39.2 cm
Verpakking lengte 47.8 cm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Philips HD9285/93 - Philips Airfryer Connected Series 5000, 1,4 kg, touchscreen, app bediening, zwart (HD9285/93)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Airfryer Connected Series 5000, 1,4 kg, touchscreen, app bediening, zwart (HD9285/93)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *