Philips blender HR3770/00

205,50

Met de nieuwe Philips Flip & Juice™-blender haal je een revolutionair ontworpen blender in huis. Dit innovatieve apparaat biedt niet alleen zijdezachte smoothies en dikke notenpasta’s, maar ook heldere en troebele sappen. Zo blijft jouw gezin tevreden met de ultieme textuur in hun favoriete drankjes. Flip & Juice™-technologie: De eerste high-speed blender met sapmodule van Philips. Dankzij het slimme ontwerp van de kan en het geïntegreerde filter, kun je kiezen uit verschillende texturen die passen bij de voorkeuren van jouw gezin. Mix blenden en sap persen in één oplossing en bespaar ruimte in jouw keuken. ProBlend Ultra-technologie: Deze geavanceerde technologie combineert 3 functies die perfect samenwerken voor een variatie aan smaak en textuur, precies zoals jij het wilt. ProBlend Ultra-kan: De unieke ribbels in de kan leiden ingrediënten continu terug in het mengsel voor optimale mixresultaten. ProBlend Ultra-motor: Met een krachtige 1500 W vermogen zorgt de motor ervoor dat alle ingrediënten gelijkmatig worden gecirculeerd voor een perfecte mix. ProBlend Ultra-messen: Ontworpen met een combinatie van een kartelmes voor het vermalen van harde ingrediënten en scherpe messen voor het snijden in de kleinste stukjes. NutriU-app: Maak gebruik van de NutriU-app en ontdek meer dan 200 ideeën voor heerlijke drankjes, maaltijden en snacks met jouw nieuwe blender. Gezond koken was nog nooit zo eenvoudig en smaakvol. De NutriU-app biedt gezonde alternatieven voor jouw favoriete gerechten, zonder concessies te doen aan de heerlijke smaak. Snelkeuzeprogramma’s: Op het digitale display kun je kiezen uit verschillende snelkeuzeprogramma’s, waaronder helder sap, troebel sap, smoothie, notenpasta, dessert, soep, saus, en functies voor het vermalen van ijs en reiniging. Zo heb je jouw favoriete recepten binnen handbereik met de juiste tijd- en snelheidsinstellingen.

Artikelnummer: 8720389013621

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips 8720389013621 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Met de nieuwe Philips Flip & Juice™-blender haal je een revolutionair ontworpen blender in huis. Dit innovatieve apparaat biedt niet alleen zijdezachte smoothies en dikke notenpasta’s, maar ook heldere en troebele sappen. Zo blijft jouw gezin tevreden met de ultieme textuur in hun favoriete drankjes.

Flip & Juice™-technologie: De eerste high-speed blender met sapmodule van Philips. Dankzij het slimme ontwerp van de kan en het geïntegreerde filter, kun je kiezen uit verschillende texturen die passen bij de voorkeuren van jouw gezin. Mix blenden en sap persen in één oplossing en bespaar ruimte in jouw keuken.

ProBlend Ultra-technologie: Deze geavanceerde technologie combineert 3 functies die perfect samenwerken voor een variatie aan smaak en textuur, precies zoals jij het wilt.

ProBlend Ultra-kan: De unieke ribbels in de kan leiden ingrediënten continu terug in het mengsel voor optimale mixresultaten.

ProBlend Ultra-motor: Met een krachtige 1500 W vermogen zorgt de motor ervoor dat alle ingrediënten gelijkmatig worden gecirculeerd voor een perfecte mix.

ProBlend Ultra-messen: Ontworpen met een combinatie van een kartelmes voor het vermalen van harde ingrediënten en scherpe messen voor het snijden in de kleinste stukjes.

NutriU-app: Maak gebruik van de NutriU-app en ontdek meer dan 200 ideeën voor heerlijke drankjes, maaltijden en snacks met jouw nieuwe blender. Gezond koken was nog nooit zo eenvoudig en smaakvol. De NutriU-app biedt gezonde alternatieven voor jouw favoriete gerechten, zonder concessies te doen aan de heerlijke smaak.

Snelkeuzeprogramma’s: Op het digitale display kun je kiezen uit verschillende snelkeuzeprogramma’s, waaronder helder sap, troebel sap, smoothie, notenpasta, dessert, soep, saus, en functies voor het vermalen van ijs en reiniging. Zo heb je jouw favoriete recepten binnen handbereik met de juiste tijd- en snelheidsinstellingen.

Alle specificaties van de Philips 8720389013621

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Vermogen 1500 W
Merk Philips
Taal handleiding Universeel , Nederlands

Productinformatie - Philips 8720389013621 - Philips blender HR3770/00

Uiterlijke kenmerken

Materiaal behuizing Kunststof

Uiterlijke kenmerken - Philips 8720389013621 - Philips blender HR3770/00

Accessoires & extra functies

Inclusief mix accessoire Blender , Maatbeker

Accessoires & extra functies - Philips 8720389013621 - Philips blender HR3770/00

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Philips 8720389013621 - Philips blender HR3770/00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips blender HR3770/00” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *