Philips Eco Conscious Edition Blender, gemaakt van gerecycled materiaal, 0,6 L, 350 W, Wit (HR2500/00)

57,99

ProBlend-technologie voor soepele mengsels zonder klonten ProBlend-technologie combineert 3 belangrijke functies, speciaal ontworpen om een optimale toevoer van ingrediënten te creëren voor gladde, klontvrije mengsels. De ProBlend-motor levert een optimaal vermogen van 350 W om te mengen en alle ingrediënten gelijkmatig te laten circuleren. De ProBlend-messen hebben een unieke vorm voor maximale kracht en snijprestaties. De ProBlend-kan is ontworpen met unieke ribbels om de ingrediënten continu terug te leiden in het mengsel. Breid uw recepten uit met de NutriU-app Download de NutriU-app en vind meer dan 200 ideeën voor het maken van uw favoriete drankjes, maaltijden en snacks met uw nieuwe blender. Gezond koken hoort eenvoudig te zijn en naar meer te smaken. Daarom biedt de NutriU-app verschillende gezonde alternatieven voor uw favoriete gerechten. Van gezonde chocoladetoetjes to hoofdmaaltijden vol voedingsstoffen, we maken onze recepten gezond, zonder iets af te doen aan een heerlijke smaak. Snel en gemakkelijk te gebruiken Eenvoudig in gebruik: voeg uw ingrediënten toe, draai, meng en geniet. Snel schoonmaken vanwege de verwijderbare messen Alle afneembare onderdelen zijn eenvoudig af te spoelen en vaatwasmachinebestendig. Duurzaam design speelt een belangrijke rol bij een groenere toekomst Duurzaam ontworpen met biobased plastic* op de behuizing en gerecycled plastic*** op de tumbler om de CO2-voetafdruk tijdens het productieproces met wel 17% te verlagen**. Dit innovatieve materiaal zal zeker een grote invloed hebben op uw keuken en draagt bij aan een beter milieu. Ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid De biobased plastics* zijn gemaakt van biologische en hernieuwbare bronnen, zoals zonnebloemolie. Gebruikte olie die bij het koken achterblijft, wordt verzameld en gerecycled via een milieuvriendelijk proces om deze geschikt te maken voor contact met voedsel. De tumbler is ontworpen met Tritan Renew, 100% BPA-vrij, veilig voor contact met alle soorten voedingsmiddelen. Moderne en minimalistische stijl Duurzaamheid zag er nog nooit zo stijlvol uit door de zijdewitte, matte afwerking die er sensationeel uitziet in uw keuken. Puur en elegant ontwerp Op de natuur geïnspireerd ontwerp met rustige kleuren en natuurlijke materialen. Tritan™ Renew-tumbler, BPA-vrij, helder en duurzaam Tritan Renew-tumbler voor smoothies onderweg. 100% BPA-vrij, schokbestendig, breukvast en kan honderden keren in de vaatwasser. De tumbler is gemaakt van 100% PP-plastic van gecertificeerde biobased bronnen op basis van massabalans (van al het plastic in dit artikel is 64% BioPP). *Berekening gebaseerd op de productie van hetzelfde apparaat op basis van bioplastic en Tritan™ Renew versus 100% nieuw plastic (of nieuw polypropyleen) en Tritan™. **Tritan™ Renew is gemaakt van 50% gerecycled materiaal uit gecertificeerde bronnen op massabalansbasis.

Artikelnummer: 8720389014031

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips HR2500/00 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

ProBlend-technologie voor soepele mengsels zonder klonten

ProBlend-technologie combineert 3 belangrijke functies, speciaal ontworpen om een optimale toevoer van ingrediënten te creëren voor gladde, klontvrije mengsels. De ProBlend-motor levert een optimaal vermogen van 350 W om te mengen en alle ingrediënten gelijkmatig te laten circuleren. De ProBlend-messen hebben een unieke vorm voor maximale kracht en snijprestaties. De ProBlend-kan is ontworpen met unieke ribbels om de ingrediënten continu terug te leiden in het mengsel.

Breid uw recepten uit met de NutriU-app

Download de NutriU-app en vind meer dan 200 ideeën voor het maken van uw favoriete drankjes, maaltijden en snacks met uw nieuwe blender. Gezond koken hoort eenvoudig te zijn en naar meer te smaken. Daarom biedt de NutriU-app verschillende gezonde alternatieven voor uw favoriete gerechten. Van gezonde chocoladetoetjes to hoofdmaaltijden vol voedingsstoffen, we maken onze recepten gezond, zonder iets af te doen aan een heerlijke smaak.

Snel en gemakkelijk te gebruiken

Eenvoudig in gebruik: voeg uw ingrediënten toe, draai, meng en geniet.

Snel schoonmaken vanwege de verwijderbare messen

Alle afneembare onderdelen zijn eenvoudig af te spoelen en vaatwasmachinebestendig.

Duurzaam design speelt een belangrijke rol bij een groenere toekomst

Duurzaam ontworpen met biobased plastic* op de behuizing en gerecycled plastic*** op de tumbler om de CO2-voetafdruk tijdens het productieproces met wel 17% te verlagen**. Dit innovatieve materiaal zal zeker een grote invloed hebben op uw keuken en draagt bij aan een beter milieu.

Ontworpen met het oog op veiligheid en duurzaamheid

De biobased plastics* zijn gemaakt van biologische en hernieuwbare bronnen, zoals zonnebloemolie. Gebruikte olie die bij het koken achterblijft, wordt verzameld en gerecycled via een milieuvriendelijk proces om deze geschikt te maken voor contact met voedsel. De tumbler is ontworpen met Tritan Renew, 100% BPA-vrij, veilig voor contact met alle soorten voedingsmiddelen.

Moderne en minimalistische stijl

Duurzaamheid zag er nog nooit zo stijlvol uit door de zijdewitte, matte afwerking die er sensationeel uitziet in uw keuken.

Puur en elegant ontwerp

Op de natuur geïnspireerd ontwerp met rustige kleuren en natuurlijke materialen.

Tritan™ Renew-tumbler, BPA-vrij, helder en duurzaam

Tritan Renew-tumbler voor smoothies onderweg. 100% BPA-vrij, schokbestendig, breukvast en kan honderden keren in de vaatwasser.

De tumbler is gemaakt van 100% PP-plastic van gecertificeerde biobased bronnen op basis van massabalans (van al het plastic in dit artikel is 64% BioPP).

*Berekening gebaseerd op de productie van hetzelfde apparaat op basis van bioplastic en Tritan™ Renew versus 100% nieuw plastic (of nieuw polypropyleen) en Tritan™.

**Tritan™ Renew is gemaakt van 50% gerecycled materiaal uit gecertificeerde bronnen op massabalansbasis.

Alle specificaties van de Philips HR2500/00

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Aantal snelheden 1
Anti drup Nee
Oplaadbaar Nee
Vermogen 0 W
Merk Philips
MPN (Manufacturer Part Number) HR2500/00
Taal handleiding Universeel

Productinformatie - Philips HR2500/00 - Philips Eco Conscious Edition Blender, gemaakt van gerecycled materiaal, 0,6 L, 350 W, Wit (HR2500/00)

Uiterlijke kenmerken

Bodem met antislip Ja
Kleur Wit
Koord opslagruimte Nee
Materiaal behuizing Kunststof
Materiaal kom Kunststof
Type blender Standaard blender

Uiterlijke kenmerken - Philips HR2500/00 - Philips Eco Conscious Edition Blender, gemaakt van gerecycled materiaal, 0,6 L, 350 W, Wit (HR2500/00)

Accessoires & extra functies

Aanvullende functies ProBlend-technologie,NutriU-app

Accessoires & extra functies - Philips HR2500/00 - Philips Eco Conscious Edition Blender, gemaakt van gerecycled materiaal, 0,6 L, 350 W, Wit (HR2500/00)

Afmetingen

Product hoogte 11.20 cm
Product lengte 37.80 cm
Product breedte 11.20 cm
Product gewicht 1.05 kg
Inhoud 0.60 l

Afmetingen - Philips HR2500/00 - Philips Eco Conscious Edition Blender, gemaakt van gerecycled materiaal, 0,6 L, 350 W, Wit (HR2500/00)

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Gewicht 1.05 kg
Verpakking breedte 24 cm
Verpakking hoogte 25 cm
Verpakking lengte 14 cm
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Philips HR2500/00 - Philips Eco Conscious Edition Blender, gemaakt van gerecycled materiaal, 0,6 L, 350 W, Wit (HR2500/00)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Eco Conscious Edition Blender, gemaakt van gerecycled materiaal, 0,6 L, 350 W, Wit (HR2500/00)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *