Philips HD9255/30 AirFryer Compact Spectre Connected, 4.1 liter – Wit

151,20

Gezonder. Lekkerder. Eenvoudiger. Nu van op afstand te bedienen. Bakken, braden of grillen – nog beter, bedien het allemaal van op afstand! Een gezonde, lekkere maaltijd op tafel zetten was nog nooit zo eenvoudig. – Capaciteit: 4,1 L – Bediening van op afstand – Witte behuizing KIEZEN, DRUKKEN EN KOKEN Verbind uw “NutriU” app met de “Philips AirFryer”, selecteer een programma of recept van op afstand, leun achterover, ontspan en wacht tot uw warme, verse, heerlijke maaltijd klaar is! MAAK UW MAALTIJDEN GEZONDER MET DE “RAPID AIR” TECHNOLOGIE De “Rapid Air” technologie laat hete lucht in de airfryer circuleren om ongelooflijk lekkere maaltijden te bereiden – krokant van buiten en zacht van binnen – met weinig tot geen olie. TOUCH-SCHERM MET 7 VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S Gewoon aanraken en koken maar! Met behulp van de vooraf ingestelde programma’s bereidt u gemakkelijk diepvriessnacks, verse frietjes, vlees, vis, kip, broodjes en gekookte groenten. SNEL EN EFFICIËNT De “Philips AirFryer” bespaart u tijd en geld door uw elektriciteitsrekening te verlagen: in vergelijking met een gewone oven verbruikt deze 60% minder energie en staan uw maaltijden 40% sneller op tafel. MAAR LIEFST 13 VERSCHILLENDE STANDEN De nieuwe airfryer “Philips 5000 Series Connected” heeft maar liefst 13 verschillende standen, waaronder koken, braden, grillen, roosteren en opwarmen. Om elke keer de beste resultaten te krijgen, kunt u ook het soort ingrediënten selecteren dat u bereidt: frietjes, kip, vis en nog veel meer. DAGELIJKSE INSPIRATIE MET DE “NUTRIU” APP Gemaakt door professionele koks en miljoenen gebruikers, de recepten in de “NutriU” app openen een hele nieuwe wereld van mogelijkheden! Hoe vaker u de app gebruikt, hoe meer aanbevelingen op maat u krijgt. COMPATIBEL MET “AMAZON ALEXA” Ontdek een handsfree manier van koken door uw airfryer te koppelen met “Amazon Alexa”. TOT 4 PORTIES TEGELIJK Het compacte ontwerp van deze airfryer wordt gekoppeld aan een behoorlijke capaciteit. Met 4,1 liter kunt u tot vier heerlijke porties tegelijk bereiden. EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN Alle verwijderbare onderdelen van deze airfryer zijn vaatwasmachinebestendig. Het mandje wordt beschermd door een anti-aanbaklaag “QuickClean”, dus dit schoonmaken is ook een fluitje van een cent.

Artikelnummer: 8720389022166

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips 8720389022166 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Gezonder. Lekkerder. Eenvoudiger. Nu van op afstand te bedienen.

Bakken, braden of grillen – nog beter, bedien het allemaal van op afstand! Een gezonde, lekkere maaltijd op tafel zetten was nog nooit zo eenvoudig.

– Capaciteit: 4,1 L

– Bediening van op afstand

– Witte behuizing

KIEZEN, DRUKKEN EN KOKEN

Verbind uw “NutriU” app met de “Philips AirFryer”, selecteer een programma of recept van op afstand, leun achterover, ontspan en wacht tot uw warme, verse, heerlijke maaltijd klaar is!

MAAK UW MAALTIJDEN GEZONDER MET DE “RAPID AIR” TECHNOLOGIE

De “Rapid Air” technologie laat hete lucht in de airfryer circuleren om ongelooflijk lekkere maaltijden te bereiden – krokant van buiten en zacht van binnen – met weinig tot geen olie.

TOUCH-SCHERM MET 7 VOORAF INGESTELDE PROGRAMMA’S

Gewoon aanraken en koken maar! Met behulp van de vooraf ingestelde programma’s bereidt u gemakkelijk diepvriessnacks, verse frietjes, vlees, vis, kip, broodjes en gekookte groenten.

SNEL EN EFFICIËNT

De “Philips AirFryer” bespaart u tijd en geld door uw elektriciteitsrekening te verlagen: in vergelijking met een gewone oven verbruikt deze 60% minder energie en staan uw maaltijden 40% sneller op tafel.

MAAR LIEFST 13 VERSCHILLENDE STANDEN

De nieuwe airfryer “Philips 5000 Series Connected” heeft maar liefst 13 verschillende standen, waaronder koken, braden, grillen, roosteren en opwarmen. Om elke keer de beste resultaten te krijgen, kunt u ook het soort ingrediënten selecteren dat u bereidt: frietjes, kip, vis en nog veel meer.

DAGELIJKSE INSPIRATIE MET DE “NUTRIU” APP

Gemaakt door professionele koks en miljoenen gebruikers, de recepten in de “NutriU” app openen een hele nieuwe wereld van mogelijkheden! Hoe vaker u de app gebruikt, hoe meer aanbevelingen op maat u krijgt.

COMPATIBEL MET “AMAZON ALEXA”

Ontdek een handsfree manier van koken door uw airfryer te koppelen met “Amazon Alexa”.

TOT 4 PORTIES TEGELIJK

Het compacte ontwerp van deze airfryer wordt gekoppeld aan een behoorlijke capaciteit. Met 4,1 liter kunt u tot vier heerlijke porties tegelijk bereiden.

EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN

Alle verwijderbare onderdelen van deze airfryer zijn vaatwasmachinebestendig. Het mandje wordt beschermd door een anti-aanbaklaag “QuickClean”, dus dit schoonmaken is ook een fluitje van een cent.

Alle specificaties van de Philips 8720389022166

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Type

Aantal programma’s 7
Vermogen 1400 W

Type - Philips 8720389022166 - Philips HD9255/30 AirFryer Compact Spectre Connected, 4.1 liter - Wit

Overige kenmerken

App vereist voor volledige functionaliteit Nee
CE markering Zichtbaar
Geschikt voor hoeveel frites 1000 g
Inhoud 4.1 l
Kan zelfstandig met internet verbinden Ja
Ondersteuning met updates Minimaal 12 maanden na introductiedatum
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Philips 8720389022166 - Philips HD9255/30 AirFryer Compact Spectre Connected, 4.1 liter - Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips HD9255/30 AirFryer Compact Spectre Connected, 4.1 liter – Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *