Philips L’OR BARISTA LM8012/70 – Koffiecupmachine – Grijs

87,99

De Philips L’OR Barista LM8012/70 Koffiecupmachine voor alumunium capsules. Met de L’OR Barista koffiemachine verdubbel je het genot van een kopje koffie door de L’OR Barista XXL capsule te gebruiken zet je eenvoudig en snel twee espresso’s tegelijk of een dubbele espresso in één tas. Het systeem in de koffiemachine herkent automatisch de capsulegrootte en past de waterhoeveelheid hierop aan. Het apparaat is in staat een volledig koffiemenu aan te bieden met lungo, espresso en ristretto. Let wel: enkel aluminium capsules zijn te gebruiken in dit Koffiecupapparaat, een plastic koffiecup kan ernstige schade toebrengen aan deze koffiecupmachine. Dit apparaat is geschikt voor gebruik van de volgende capsules: *L’OR Espresso, L’OR Barista, Douwe Egberts, Jacqmotte, illy®, Nespresso ® (met uitzondering van Nespresso ® Vertuo), Starbucks, Belmio, Marcilla, Grand’ Mere, Saimazza, Friele, Kenco, Pilao, Moccona, Café Royal, Bellarom (Lidl), Auchan, Graindor (Colruyt), Carrefour BIO, Carte Noire, Cora, Lavazza, Moreno (Aldi) en Planteur Belangrijkste kenmerken van de Philips L’Or Barista Zet 2 tassen espresso tegelijk of 1 dubbel espresso in één tas Met het L’OR Barista-systeem zet je twee tassen espresso of één dubbele espresso in één tas dankzij de exclusieve L’OR Barista XXL capsules. Geniet van ristretto voor twee of een dubbele espresso voor uzelf. Ontworpen voor het gebruik van de L’OR Barista XXL capsule Het L’OR Barista koffe-systeem is ontworpen voor gebruik in combinatie met de exclusieve L’OR Barista XXL capsules en de klasssieke L’OR Espresso capsules. Druk van maximaal 19 bar voor de perfecte espresso Geniet van de smaak van echte espresso. Met het L’OR Barista-systeem zet je koffie met een hoge druk van tot wel 19 bar. Hierdoor ben jeverzekerd van de echte espressokwaliteit. Automatische herkenning van capsulegrootte Het L’OR Barista koffie-systeem bevat Smart Dual Capsule Recognition-technologie. Deze technologie detecteert automatische de capsule grootte en schakelt automatisch. Je hoeft alleen maar op de knop voor de gewenste koffiesoort te drukken. Volledig koffiemenu Zet jouw favoriete koffie met het L’OR Barista-systeem. Geniet van een ristretto, espresso, lungo en meer met L’OR Espresso-capsules voor een enkele koffie, of verdubbel jouw plezier met de exclusieve L’OR Barista XXL capsules waarbij je direct twee tassen koffie tegelijk kunt zetten of één dubbele hoeveelheid koffie in één tas. Zet en personaliseer jouw favoriete koffie Elke koffieknop is geprogrammeerd met de ideale instelling voor de koffiehoeveelheid. Ondanks dat kun je de koffiehoeveelheid naar wens aanpassen. De machine zal deze gepersonaliseerde koffiehoeveelheden onthouden, maar dit kan eenvoudig teruggezet worden naar de standaard instellingen.

Artikelnummer: 8710103897439

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips LM8012/70 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

De Philips L’OR Barista LM8012/70 Koffiecupmachine voor alumunium capsules. Met de L’OR Barista koffiemachine verdubbel je het genot van een kopje koffie door de L’OR Barista XXL capsule te gebruiken zet je eenvoudig en snel twee espresso’s tegelijk of een dubbele espresso in één tas. Het systeem in de koffiemachine herkent automatisch de capsulegrootte en past de waterhoeveelheid hierop aan. Het apparaat is in staat een volledig koffiemenu aan te bieden met lungo, espresso en ristretto.

Let wel: enkel aluminium capsules zijn te gebruiken in dit Koffiecupapparaat, een plastic koffiecup kan ernstige schade toebrengen aan deze koffiecupmachine.

Dit apparaat is geschikt voor gebruik van de volgende capsules:

*L’OR Espresso, L’OR Barista, Douwe Egberts, Jacqmotte, illy®, Nespresso ® (met uitzondering van Nespresso ® Vertuo), Starbucks, Belmio, Marcilla, Grand’ Mere, Saimazza, Friele, Kenco, Pilao, Moccona, Café Royal, Bellarom (Lidl), Auchan, Graindor (Colruyt), Carrefour BIO, Carte Noire, Cora, Lavazza, Moreno (Aldi) en Planteur

Belangrijkste kenmerken van de Philips L’Or Barista

Zet 2 tassen espresso tegelijk of 1 dubbel espresso in één tas

Met het L’OR Barista-systeem zet je twee tassen espresso of één dubbele espresso in één tas dankzij de exclusieve L’OR Barista XXL capsules. Geniet van ristretto voor twee of een dubbele espresso voor uzelf.

Ontworpen voor het gebruik van de L’OR Barista XXL capsule

Het L’OR Barista koffe-systeem is ontworpen voor gebruik in combinatie met de exclusieve L’OR Barista XXL capsules en de klasssieke L’OR Espresso capsules.

Druk van maximaal 19 bar voor de perfecte espresso

Geniet van de smaak van echte espresso. Met het L’OR Barista-systeem zet je koffie met een hoge druk van tot wel 19 bar. Hierdoor ben jeverzekerd van de echte espressokwaliteit.

Automatische herkenning van capsulegrootte

Het L’OR Barista koffie-systeem bevat Smart Dual Capsule Recognition-technologie. Deze technologie detecteert automatische de capsule grootte en schakelt automatisch. Je hoeft alleen maar op de knop voor de gewenste koffiesoort te drukken.

Volledig koffiemenu

Zet jouw favoriete koffie met het L’OR Barista-systeem. Geniet van een ristretto, espresso, lungo en meer met L’OR Espresso-capsules voor een enkele koffie, of verdubbel jouw plezier met de exclusieve L’OR Barista XXL capsules waarbij je direct twee tassen koffie tegelijk kunt zetten of één dubbele hoeveelheid koffie in één tas.

Zet en personaliseer jouw favoriete koffie

Elke koffieknop is geprogrammeerd met de ideale instelling voor de koffiehoeveelheid. Ondanks dat kun je de koffiehoeveelheid naar wens aanpassen. De machine zal deze gepersonaliseerde koffiehoeveelheden onthouden, maar dit kan eenvoudig teruggezet worden naar de standaard instellingen.

Alle specificaties van de Philips LM8012/70

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Soort koffie Cups
Melkopschuimer Nee
Type melkopschuimer Geen melkopschuimer
Aantal programma’s 3
Geschikt voor koffiesysteem L’Or

Opties voor koffiebereiding - Philips LM8012/70 - Philips L

Instelbare functies voor type koffie

Verstelbaar water volume Nee
Aantal kopjes per keer 2
Temperatuur instellingen Nee

Instelbare functies voor type koffie - Philips LM8012/70 - Philips L

Functionaliteiten

Kopje verwarmer Nee
Serveert heet water Nee
Afneembare waterreservoir Ja
Inhoud waterreservoir 1 l
Bodem met antislip Ja
Koord opslagruimte Nee
Druk van de pomp 19
Anti drup Nee
Aanvullende functies Capsule voor dubbel shot
Waterfilter Nee
Waterniveau indicator Ja

Functionaliteiten - Philips LM8012/70 - Philips L

Bediening

Automatisch uitschakelen Ja
Bediening via mobiele app Nee
Stand by tuning Nee
Switch on timer Nee
Bediening Knoppen

Bediening - Philips LM8012/70 - Philips L

Onderhoud en reiniging

Automatische ontkalker Ja
Indicatielampje Ja
Anti calcium filter Nee

Onderhoud en reiniging - Philips LM8012/70 - Philips L

Afmetingen

Snoerlengte 0.80 m
Product hoogte 28 cm
Product lengte 40 cm
Product breedte 18 cm
Product gewicht 3.56 kg

Afmetingen - Philips LM8012/70 - Philips L

Materiaal

BPA-vrij Ja
Materiaal behuizing Kunststof

Materiaal - Philips LM8012/70 - Philips L

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie Geen

Productinformatie

Merk Philips
Introductie 2019
Model LM8012/10
MPN (Manufacturer Part Number) LM8012/70
Kleur Moonstone Grijs
Vermogen 1450 W
Verpakkingsinhoud 1 Koffiezet
Werkt op 12volt Nee

Overige kenmerken

Automatische waterdosering Ja
CE markering Zichtbaar
Capaciteit opvangbak cups 5 stuk(s)
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Geschikt voor andere dranken Alleen geschikt voor reguliere koffie
Geschikt voor soja -of amandelmelk Nee
Gewicht 4756 g
Instelbare koffiehoeveelheid Ja
Instelbare koffiesterkte Ja
Ontkalkingswaarschuwing Ja
Scherm Geen
Single serve merk machine Philips
Taal handleiding Universeel
Vaatwasserbestendig Ja
Verpakking breedte 355 mm
Verpakking hoogte 227 mm
Verpakking lengte 482 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips L’OR BARISTA LM8012/70 – Koffiecupmachine – Grijs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *