Philips L’Or Barista Sublime LM9012/23 – Koffiecupmachine – voor L’Or Espresso & Barista Koffiecups – Zwart

99,99

Ervaar dubbel plezier met de nieuwe L’OR Barista Sublime-koffiemachine, uitgerust met een unieke functie voor het personaliseren van de hoeveelheid koffie. Dankzij het exclusieve L’OR Barista-systeem kun je met gemak twee espresso’s tegelijk zetten of een dubbele espresso in één kopje. Geniet van jouw koffie naar keuze met L’OR Espresso- en L’OR Barista-capsules, speciaal ontworpen voor enkele of dubbele shots. Met het L’OR Barista-systeem kun je eenvoudig twee kopjes espresso of een dubbele espresso in één kopje zetten met de exclusieve L’OR Barista-capsules voor dubbele shots. Kies jouw ideale koffiehoeveelheid tussen 20 ml en 270 ml en personaliseer jouw perfecte kop koffie. De automatische lekbak is verstelbaar voor koppen van verschillende groottes, waardoor je zelfs van grote mokken of latte macchiato-glazen kunt genieten. Het L’OR Barista-systeem biedt je de vrijheid om te kiezen uit verschillende koffievarianten, zoals ristretto, espresso, lungo en meer, met de L’OR Espresso-capsules voor enkele shots of de exclusieve L’OR Barista-capsules voor dubbele shots. Met een druk tot wel 19 bar garandeert het L’OR Barista-systeem de smaak van echte espresso en een hoogwaardige koffie-ervaring. De slimme Dual Capsule Recognition-technologie detecteert automatisch de capsulegrootte en past de koffie-instellingen automatisch aan voor elk koffierecept. Bij de L’OR Barista Sublime-koffiemachine worden maar liefst 9 capsules geleverd: 4 L’OR Espresso-capsules voor enkele shots en 5 L’OR Barista-capsules voor dubbele shots.

Artikelnummer: 8720389002670

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips 8720389002670 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Ervaar dubbel plezier met de nieuwe L’OR Barista Sublime-koffiemachine, uitgerust met een unieke functie voor het personaliseren van de hoeveelheid koffie. Dankzij het exclusieve L’OR Barista-systeem kun je met gemak twee espresso’s tegelijk zetten of een dubbele espresso in één kopje.

Geniet van jouw koffie naar keuze met L’OR Espresso- en L’OR Barista-capsules, speciaal ontworpen voor enkele of dubbele shots.

Met het L’OR Barista-systeem kun je eenvoudig twee kopjes espresso of een dubbele espresso in één kopje zetten met de exclusieve L’OR Barista-capsules voor dubbele shots. Kies jouw ideale koffiehoeveelheid tussen 20 ml en 270 ml en personaliseer jouw perfecte kop koffie.

De automatische lekbak is verstelbaar voor koppen van verschillende groottes, waardoor je zelfs van grote mokken of latte macchiato-glazen kunt genieten. Het L’OR Barista-systeem biedt je de vrijheid om te kiezen uit verschillende koffievarianten, zoals ristretto, espresso, lungo en meer, met de L’OR Espresso-capsules voor enkele shots of de exclusieve L’OR Barista-capsules voor dubbele shots.

Met een druk tot wel 19 bar garandeert het L’OR Barista-systeem de smaak van echte espresso en een hoogwaardige koffie-ervaring.

De slimme Dual Capsule Recognition-technologie detecteert automatisch de capsulegrootte en past de koffie-instellingen automatisch aan voor elk koffierecept.

Bij de L’OR Barista Sublime-koffiemachine worden maar liefst 9 capsules geleverd: 4 L’OR Espresso-capsules voor enkele shots en 5 L’OR Barista-capsules voor dubbele shots.

Alle specificaties van de Philips 8720389002670

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Instelbare functies voor type koffie

Aantal kopjes per keer 2

Instelbare functies voor type koffie - Philips 8720389002670 - Philips L

Productinformatie

Merk Philips

Productinformatie - Philips 8720389002670 - Philips L

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Taal handleiding Universeel , Nederlands
Verpakking breedte 470 mm
Verpakking hoogte 240 mm
Verpakking lengte 480 mm
Verpakkingsgewicht 5359 g
Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt
Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU Deze informatie volgt nog / Ces informations suivront bientôt

Overige kenmerken - Philips 8720389002670 - Philips L

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips L’Or Barista Sublime LM9012/23 – Koffiecupmachine – voor L’Or Espresso & Barista Koffiecups – Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *