Philips Saeco Aqua Clean kalk- en waterfilter voor espressomachines, tot 5000 kopjes, 1 stuk (CA6903/10)

19,99

Activeer het filter moeiteloos met het Click&Go-systeem Activeer supersnel deze langdurige functie. Plaats gewoon uw AquaClean-filter in het waterreservoir van uw volautomatische espressomachine van Saeco, activeer het via de gebruikersinterface en u kunt genieten van 5000 zuivere koppen koffie voordat u de machine moet ontkalken*. Uw machine raakt niet verstopt dankzij het micro-poreuze filter AquaClean helpt de koffiesmaak langer vast te houden en voorkomt dat uw machine verstopt raakt dankzij innoverende functies zoals de ionenwisselingstechnologie, de gepatenteerde waterstroom en het micro-poreuze filter. Micro-poreus filter blokkeert onzuiverheden U kunt de kwaliteit van uw koffie aanzienlijk verbeteren door het water te ontdoen van kleine deeltjes. Het micro-poreuze filter voorkomt dat onzuiverheden het water besmetten, zodat elke kop koffie die u maakt vers, schoon en heerlijk is. Wanneer u AquaClean activeert, wordt het ontkalkingsalarm gedeactiveerd Door het AquaClean-filter te activeren, zorgt u ervoor dat het ontkalkingsalarm automatisch wordt gedeactiveerd. Vervolgens kunt u onbeperkt en moeiteloos van de beste koffie genieten: pas na 8 keer het filter vervangen activeert de machine het ontkalkingsalarm weer. Machines die zijn uitgerust met AquaClean hebben een sticker op het waterreservoir. Helder water optimaal gezuiverd dankzij de gepatenteerde doorstroming De AquaClean zorgt ervoor dat er alleen puur en gefilterd water uw volautomatische koffiemachine instroomt en vermindert de noodzaak om te ontkalken. Met AquaClean kunt u genieten van tot wel 5000* koppen zonder te hoeven ontkalken door de filter 8 keer te vervangen. Verwijdert kalk op natuurlijke wijze dankzij ionenwisselingstechnologie De ionenwisselingstechnologie verwijdert kalk uit het water voordat het uw koffiezetapparaat binnengaat, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Als het filter tijdig op verzoek van de machine wordt vervangen, kunt u tot wel 625 koppen genieten voor elk filter* Gebruik alleen Philips-producten Gebruik alleen verbruiksartikelen van Philips om de maximale levensduur en veiligheid van uw Philips- en Saeco-apparaten te garanderen. Van toepassing op alle accessoires*** Gebaseerd op 8 vervangende filters zoals aangegeven door de machine. Het daadwerkelijke aantal kopjes is afhankelijk van gekozen koffievarianten en van het afspoelen en schoonmaken.

Artikelnummer: 8720389000508

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips CA6903/10 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Activeer het filter moeiteloos met het Click&Go-systeem

Activeer supersnel deze langdurige functie. Plaats gewoon uw AquaClean-filter in het waterreservoir van uw volautomatische espressomachine van Saeco, activeer het via de gebruikersinterface en u kunt genieten van 5000 zuivere koppen koffie voordat u de machine moet ontkalken*.

Uw machine raakt niet verstopt dankzij het micro-poreuze filter

AquaClean helpt de koffiesmaak langer vast te houden en voorkomt dat uw machine verstopt raakt dankzij innoverende functies zoals de ionenwisselingstechnologie, de gepatenteerde waterstroom en het micro-poreuze filter.

Micro-poreus filter blokkeert onzuiverheden

U kunt de kwaliteit van uw koffie aanzienlijk verbeteren door het water te ontdoen van kleine deeltjes. Het micro-poreuze filter voorkomt dat onzuiverheden het water besmetten, zodat elke kop koffie die u maakt vers, schoon en heerlijk is.

Wanneer u AquaClean activeert, wordt het ontkalkingsalarm gedeactiveerd

Door het AquaClean-filter te activeren, zorgt u ervoor dat het ontkalkingsalarm automatisch wordt gedeactiveerd. Vervolgens kunt u onbeperkt en moeiteloos van de beste koffie genieten: pas na 8 keer het filter vervangen activeert de machine het ontkalkingsalarm weer. Machines die zijn uitgerust met AquaClean hebben een sticker op het waterreservoir.

Helder water optimaal gezuiverd dankzij de gepatenteerde doorstroming

De AquaClean zorgt ervoor dat er alleen puur en gefilterd water uw volautomatische koffiemachine instroomt en vermindert de noodzaak om te ontkalken. Met AquaClean kunt u genieten van tot wel 5000* koppen zonder te hoeven ontkalken door de filter 8 keer te vervangen.

Verwijdert kalk op natuurlijke wijze dankzij ionenwisselingstechnologie

De ionenwisselingstechnologie verwijdert kalk uit het water voordat het uw koffiezetapparaat binnengaat, waardoor kalkaanslag wordt voorkomen. Als het filter tijdig op verzoek van de machine wordt vervangen, kunt u tot wel 625 koppen genieten voor elk filter*

Gebruik alleen Philips-producten

Gebruik alleen verbruiksartikelen van Philips om de maximale levensduur en veiligheid van uw Philips- en Saeco-apparaten te garanderen. Van toepassing op alle accessoires***

Gebaseerd op 8 vervangende filters zoals aangegeven door de machine. Het daadwerkelijke aantal kopjes is afhankelijk van gekozen koffievarianten en van het afspoelen en schoonmaken.

Alle specificaties van de Philips CA6903/10

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Technische specificaties

Gewicht 0.10 kg

Technische specificaties - Philips CA6903/10 - Philips Saeco Aqua Clean kalk- en waterfilter voor espressomachines, tot 5000 kopjes, 1 stuk (CA6903/10)

Productinformatie

MPN (Manufacturer Part Number) CA6903/10

Productinformatie - Philips CA6903/10 - Philips Saeco Aqua Clean kalk- en waterfilter voor espressomachines, tot 5000 kopjes, 1 stuk (CA6903/10)

Overige kenmerken

Model Philips Hetzelfde als CA6903/00-kalk- en waterfilter
Product breedte 8.40 cm
Product gewicht 0.10 kg
Product hoogte 8.80 cm
Product lengte 8.40 cm
Taal handleiding Universeel
Verpakking breedte 9.5 cm
Verpakking hoogte 14.5 cm
Verpakking lengte 6 cm

Overige kenmerken - Philips CA6903/10 - Philips Saeco Aqua Clean kalk- en waterfilter voor espressomachines, tot 5000 kopjes, 1 stuk (CA6903/10)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Saeco Aqua Clean kalk- en waterfilter voor espressomachines, tot 5000 kopjes, 1 stuk (CA6903/10)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *