Philips/Saeco AquaClean CA6903/10 – Koffiemachinereiniger – Kalk- en waterfilter – 2 pack

29,98

Het Philips Saeco AquaClean Waterfilter is speciaal ontwikkeld zodat de koffiemachine nóg langer meegaan. Dit omdat het filter de koffiemachine beschermd tegen chloor, koper, lood, pesticiden en kalk. Indien er geen waterfilter gebruikt wordt komen al deze stoffen in je koffiemachine wat te koste gaat van de koffie kwaliteit en levensduur. Dit product bevat 1 waterfilter en hier kun je 2 maanden lang gebruik van maken. Verwijder de Philips Saeco AquaClean waterfilter uit de verpakking. Schud de filter gedurende 5 seconden. Dompel de AquaClean waterfilter ondersteboven onder in koud water en wacht totdat de luchtbellen verdwijnen. Verwijder het waterreservoir uit de Saeco koffiemachine en plaats de filter verticaal op de filteraansluiting. Druk de AquaClean waterfilter naar beneden totdat deze niet verder kan. Vul het Saeco waterreservoir met proper water en plaats het reservoir terug in de koffiemachine. Gebruik de meegeleverde sticker om de datum te noteren waarop u de Aqua Clean waterfilter hebt geactiveerd. Plaats de sticker op het waterreservoir. Als de machine een display heeft, moet u de AquaClean filter in het machinemenu activeren. Volg de instructies die bij de machine zijn geleverd. Voor het spoelen van de Philips Saeco AquaClean filter laat je een halve liter water uit de afvoer van de espressomachine stromen. Gooi dit water weg.

Artikelnummer: 8719418052243

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips 8719418052243 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Het Philips Saeco AquaClean Waterfilter is speciaal ontwikkeld zodat de koffiemachine nóg langer meegaan. Dit omdat het filter de koffiemachine beschermd tegen chloor, koper, lood, pesticiden en kalk. Indien er geen waterfilter gebruikt wordt komen al deze stoffen in je koffiemachine wat te koste gaat van de koffie kwaliteit en levensduur. Dit product bevat 1 waterfilter en hier kun je 2 maanden lang gebruik van maken.

Verwijder de Philips Saeco AquaClean waterfilter uit de verpakking. Schud de filter gedurende 5 seconden.
Dompel de AquaClean waterfilter ondersteboven onder in koud water en wacht totdat de luchtbellen verdwijnen.
Verwijder het waterreservoir uit de Saeco koffiemachine en plaats de filter verticaal op de filteraansluiting. Druk de AquaClean waterfilter naar beneden totdat deze niet verder kan.
Vul het Saeco waterreservoir met proper water en plaats het reservoir terug in de koffiemachine.
Gebruik de meegeleverde sticker om de datum te noteren waarop u de Aqua Clean waterfilter hebt geactiveerd. Plaats de sticker op het waterreservoir.
Als de machine een display heeft, moet u de AquaClean filter in het machinemenu activeren. Volg de instructies die bij de machine zijn geleverd.
Voor het spoelen van de Philips Saeco AquaClean filter laat je een halve liter water uit de afvoer van de espressomachine stromen. Gooi dit water weg.

Alle specificaties van de Philips 8719418052243

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Productinformatie

Kleur Ontkalker

Productinformatie - Philips 8719418052243 - Philips/Saeco AquaClean CA6903/10 - Koffiemachinereiniger - Kalk- en waterfilter - 2 pack

Overige kenmerken

Aantal stuks in verpakking 2 stuk(s)
Gevarenaanduiding (H-zinnen) H302 + H332:Schadelijk bij inslikken en bij inademing.
Signaalwoord Waarschuwing
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P103:Alvorens te gebruiken, het etiket lezen , P102:Buiten het bereik van kinderen houden , P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden , P201:Alvorens te gebruiken de speciale aanwijzingen raadplegen , P20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips/Saeco AquaClean CA6903/10 – Koffiemachinereiniger – Kalk- en waterfilter – 2 pack” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *