Philips Senseo Switch HD6592/00 – Koffiepadapparaat & Thermoskan – Wit

105,80

Niet kunnen kiezen tussen koffiepads of filterkoffie? Dat hoeft ook niet meer. Met de Philips Senseo Switch HD6592/60 2-in-1 koffiezetapparaat zet je eenvoudig een kopje koffie voor jezelf of een kan om te delen met anderen. Met de thermische koffiekan zet je tot wel zeven koppen koffie in één keer. Zo kan iedereen altijd snel genieten van een heerlijk kopje koffie. En heb je te veel gemaakt? Dat maakt niet uit, want de kan houdt urenlang de temperatuur en het aroma van de koffie vast, zodat jij kan blijven genieten. Daarnaast beschikt het apparaat over Crema Plus-technologie, waardoor jouw kopje koffie een heerlijk fluweelzacht crèmelaagje krijgt. En weet je niet wanneer je het apparaat moet ontkalken? Dat maakt niet uit want het ontkalkingslampje geeft zelf aan wanneer dit nodig is. Dat is wel zo handig! Let op: De dubbele padhouder zit boven in de doos, de enkele padhouder zit in het apparaat. Let dus bij het openen van de doos dat je de dubbele padhouder uit de doos haalt. Belangrijkste kenmerken Philips Senseo® Switch: 2-in-1-koffiezetapparaat met filterkoffie en koffiepads Een kopje koffie voor jezelf of een kan om te delen. Met de Senseo® Switch kan het allebei en kun je eenvoudig wisselen tussen beide zetsystemen. Roesvrijstalen thermische kan voor 7 kopjes filterkoffie Met de roestvrijstalen thermische kan zet je maximaal 7 koppen authentieke filterkoffie in één keer. De roestvrijstalen thermische kan houdt urenlang de temperatuur en het aroma vast. Watervolume aanpasbaar Of je nu houdt van een volle kop koffie of toch een sterker klein kopje, het kan allemaal door het watervolume aan te passen met de Intensity Select knop op de Senseo®. Klik simpelweg één keer voor een normale kop koffie of twee keer voor een sterkere kleine variant. Heerlijk zachte crèmelaag De Crema Plus-technologie zorgt voor een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje. Automatische uitschakeling Het koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld. Hierdoor bespaar je energie. Ontkalkingsindicator Het Senseo®koffiezetapparaat herinnert je eraan wanneer je de machine moet ontkalken. Belangrijk is om het koffiezetapparaat iedere 3 maanden te ontkalken met Senseo® ontkalker. Zo blijft het apparaat vrij van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en zorg je voor een langere levensduur van het apparaat. Gebruik geen azijn, dit kan je Senseo® apparaat beschadigen en heeft daarnaast ook een negatieve invloed op de koffiesmaak. Senseo Koffiepads Met jouw Senseo koffiemachine zet je niet alleen snel een klassiek bakje koffie, maar creëer je met de Senseo koffiepads ook eenvoudig een melkvariant zoals cappuccino of latte machiato, een sterkere koffievariant zoals espresso of juist decafeïne koffie, of een smaakvariant zoals caramel of Milka. Overige kenmerken: – Pad- en filterkoffiemachine – DualBrew-technologie – Thermische kan – Sprankelend wit

Artikelnummer: 8710103845263

Beschrijving

Kom hier alles te weten over de Philips HD6592/00 en waar jij dit artikel kan kopen voor de laagste prijs!

Niet kunnen kiezen tussen koffiepads of filterkoffie? Dat hoeft ook niet meer. Met de Philips Senseo Switch HD6592/60 2-in-1 koffiezetapparaat zet je eenvoudig een kopje koffie voor jezelf of een kan om te delen met anderen. Met de thermische koffiekan zet je tot wel zeven koppen koffie in één keer. Zo kan iedereen altijd snel genieten van een heerlijk kopje koffie. En heb je te veel gemaakt? Dat maakt niet uit, want de kan houdt urenlang de temperatuur en het aroma van de koffie vast, zodat jij kan blijven genieten. Daarnaast beschikt het apparaat over Crema Plus-technologie, waardoor jouw kopje koffie een heerlijk fluweelzacht crèmelaagje krijgt. En weet je niet wanneer je het apparaat moet ontkalken? Dat maakt niet uit want het ontkalkingslampje geeft zelf aan wanneer dit nodig is. Dat is wel zo handig!

Let op: De dubbele padhouder zit boven in de doos, de enkele padhouder zit in het apparaat. Let dus bij het openen van de doos dat je de dubbele padhouder uit de doos haalt.

Belangrijkste kenmerken Philips Senseo® Switch:

2-in-1-koffiezetapparaat met filterkoffie en koffiepads
Een kopje koffie voor jezelf of een kan om te delen. Met de Senseo® Switch kan het allebei en kun je eenvoudig wisselen tussen beide zetsystemen.

Roesvrijstalen thermische kan voor 7 kopjes filterkoffie
Met de roestvrijstalen thermische kan zet je maximaal 7 koppen authentieke filterkoffie in één keer. De roestvrijstalen thermische kan houdt urenlang de temperatuur en het aroma vast.

Watervolume aanpasbaar
Of je nu houdt van een volle kop koffie of toch een sterker klein kopje, het kan allemaal door het watervolume aan te passen met de Intensity Select knop op de Senseo®. Klik simpelweg één keer voor een normale kop koffie of twee keer voor een sterkere kleine variant.

Heerlijk zachte crèmelaag
De Crema Plus-technologie zorgt voor een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje.

Automatische uitschakeling
Het koffiezetapparaat wordt 30 minuten na het koffiezetten automatisch uitgeschakeld. Hierdoor bespaar je energie.

Ontkalkingsindicator
Het Senseo®koffiezetapparaat herinnert je eraan wanneer je de machine moet ontkalken. Belangrijk is om het koffiezetapparaat iedere 3 maanden te ontkalken met Senseo® ontkalker. Zo blijft het apparaat vrij van kalk voor maximaal koffievolume, de perfecte koffietemperatuur en zorg je voor een langere levensduur van het apparaat. Gebruik geen azijn, dit kan je Senseo® apparaat beschadigen en heeft daarnaast ook een negatieve invloed op de koffiesmaak.

Senseo Koffiepads
Met jouw Senseo koffiemachine zet je niet alleen snel een klassiek bakje koffie, maar creëer je met de Senseo koffiepads ook eenvoudig een melkvariant zoals cappuccino of latte machiato, een sterkere koffievariant zoals espresso of juist decafeïne koffie, of een smaakvariant zoals caramel of Milka.

Overige kenmerken:

– Pad- en filterkoffiemachine

– DualBrew-technologie

– Thermische kan

– Sprankelend wit

Alle specificaties van de Philips HD6592/00

Hier vind je alle technische specificaties van dit artikel

Opties voor koffiebereiding

Soort koffie Gemalen koffie , Pads
Melkopschuimer Nee

Opties voor koffiebereiding - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Instelbare functies voor type koffie

Instelbare maalgraad Nee
Aantal kopjes per keer 2
Temperatuur instellingen Nee

Instelbare functies voor type koffie - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Functionaliteiten

Kopje verwarmer Nee
Warmhoud functionaliteit Nee
Afneembare waterreservoir Nee
Koffie bonen reservoir 0
Bodem met antislip Nee
Koord opslagruimte Nee
Anti drup Nee
Aanvullende functies DualBrew- technologie voor filterkoffie en koffiepads in 1 apparaat. Roestvrijstalen thermische kan voor 7 hete kopjes koffie.
Waterfilter Nee
Waarschuwingssignaal Nee
Waterniveau indicator Ja

Functionaliteiten - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Bediening

Automatisch uitschakelen Ja
Switch on timer Nee
Bediening Knoppen

Bediening - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Onderhoud en reiniging

Automatische ontkalker Nee
Indicatielampje Nee
Anti calcium filter Nee

Onderhoud en reiniging - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Afmetingen

Inhoud 1 l
Snoerlengte 0.80 m
Product hoogte 27 cm
Product lengte 40 cm
Product breedte 15 cm
Product gewicht 1.75 kg

Afmetingen - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Materiaal

BPA-vrij Nee
Materiaal behuizing Kunststof

Materiaal - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Garantie & reparatie

Reparatie type Carry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantie x

Garantie & reparatie - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Productinformatie

Merk Philips
Model HD6592/80
MPN (Manufacturer Part Number) HD6592/00
Kleur Wit
Vermogen 1450 W
Verpakkingsinhoud – Philips SENSEO Switch Pad- en filterkoffiezetapparaat – Padhouder – Kan
Werkt op 12volt Nee

Productinformatie - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Overige kenmerken

CE markering Zichtbaar
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Gewicht 3.678 kg
Instelbare koffiehoeveelheid Ja
Instelbare koffiesterkte Ja
Single serve merk machine Philips
Swing filter Nee
Taal handleiding Universeel
Type koffiepot Thermoskan
Vaatwasserbestendig Nee
Verpakking breedte 33.50 cm
Verpakking hoogte 25.00 cm
Verpakking lengte 46.90 cm

Overige kenmerken - Philips HD6592/00 - Philips Senseo Switch HD6592/00 - Koffiepadapparaat & Thermoskan - Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Philips Senseo Switch HD6592/00 – Koffiepadapparaat & Thermoskan – Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *