Plieger Boiler 10 Liter – Koperen Ketel – Close-In – Keukenboiler 2000 Watt – Energiebesparend

222,59

Buy Now

Artikelnummer: 8703101189917296 Categorie:

Beschrijving

Er zijn maar weinig mensen zo dapper als Wim Hof, ofwel de Ice Man. Voor de rest van ons is warm water een heel fijne toevoeging aan het leven. En om dat te garanderen heb je natuurlijk de compacte Plieger Close-In Keukenboiler van 10 liter nodig. Dat voelt niet alleen heel prettig, het is ook nog eens enorm handig, bij het koken of voor een snelle afwas. Bovendien bespaar je met onze boiler ook nog eens op de energiekosten. Deze staat namelijk direct in verbinding met je kraan, waardoor je minder warm water verliest.
Warmwatervoorziening
Deze compacte keukenboiler is eenvoudig te installeren en zorgt direct voor warm water uit de kraan. Dit is ideaal voor de keuken, maar ook zeker de moeite waard voor een ander warmwater tappunt in huis of zelfs de stacaravan!
Boilervat is van koper
Inhoud 10 liter
2000W
Snel warm water
Kunststof mantel
Toepasbaar bij normale waterdruk
Maximale toelaatbare bedrijfsdruk 8 bar
Maximale temperatuur 76 °C
Plaatsing alleen verticaal
Eenvoudige plaatsing
Garantie 2 jaar
Hoogte: 40 cm
Breedte: 26,5 cm
Diepte: 28 cm
Sterk staaltje kwaliteit
Wat je ook van Plieger aanschaft, je hebt kwaliteit in handen. Zelfs voor onze kleinste accessoires en meest praktische producten zorgen wij er namelijk voor dat we hoogwaardige materialen gebruiken die verantwoord geproduceerd worden. We testen uitgebreid op kwaliteit en montagegemak, dus je bent verzekerd van jarenlang aankoopplezier!
Wat je van ons ontvangt
Boiler 10 liter
Niet meegeleverd
Aansluitset 12mm
Voordelen
Korte opwarmtijd
Grote hoeveelheid water
Hoge kwaliteit
Handig in gebruik
Installatie- en onderhoudstips
Lees voordat je de boiler gaat installeren de montagehandleiding van de boiler en de aansluitset goed door.
Het kan nodig zijn om een bocht in de afvoerslang te maken om hiermee een stankbocht te creëren. Hierdoor blijft er water in de slang staan en komt er geen stank vrij.
Vul eerst de boiler met water voordat je de stekker in het stopcontact steekt. Wanneer je namelijk eerst de stekker erin steekt, slaat de boiler op veiligheid.
Zet de boiler bij normaal gebruik op 55 graden of de E-stand. Hierdoor heb minder snel kalkaanslag en je vermindert de kans op legionella.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plieger Boiler 10 Liter – Koperen Ketel – Close-In – Keukenboiler 2000 Watt – Energiebesparend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *