Plieger Boiler 10 Liter – Koperen Ketel – Hotfill – Keukenboiler 400 Watt – Energiebesparend

264,99

Buy Now

Artikelnummer: 8703101189917294 Categorie:

Beschrijving

We kunnen tegenwoordig alle energiebesparende middelen wel gebruiken. Dat weten we bij Plieger maar al te goed. Daarom is de Plieger boiler hotfill van 10 liter ideaal voor als je wat zuiniger om wil gaan met je energie. Deze energiebesparende uitvoering sluit je aan op je warmwaterleiding vanaf de cv-ketel, waardoor het water alleen op temperatuur hoeft worden gehouden. Daarnaast is deze hotfill boiler perfect voor wanneer de aansluitwaarde (wattage) van een normale keukenboiler te hoog is.
Warmwatervoorziening
Deze compacte keukenboiler is eenvoudig te installeren en zorgt direct voor warm water uit de kraan. Dit is ideaal voor de keuken, maar ook zeker de moeite waard voor een ander warmwater tappunt in huis of zelfs de stacaravan!
Boilervat is van koper
Inhoud 10 liter
400W
Snel warm water
Kunststof mantel
Maximale toelaatbare bedrijfsdruk 8 bar
Maximale temperatuur 76 °C
Plaatsing alleen verticaal
Eenvoudige plaatsing
Garantie 2 jaar
Hoogte: 45 cm
Breedte: 27,5 cm
Sterk staaltje kwaliteit
Wat je ook van Plieger aanschaft, je hebt kwaliteit in handen. Zelfs voor onze kleinste accessoires en meest praktische producten zorgen wij er namelijk voor dat we hoogwaardige materialen gebruiken die verantwoord geproduceerd worden. We testen uitgebreid op kwaliteit en montagegemak, dus je bent verzekerd van jarenlang aankoopplezier!
Wat je van ons ontvangt
Hotfill boiler 10 liter
Niet meegeleverd
Aansluitset 12 mm
Voordelen
Korte opwarmtijd
Grote hoeveelheid water
Hoge kwaliteit
Handig in gebruik
Installatie- en onderhoud tips
Lees voordat je de boiler gaat installeren de montagehandleiding van de boiler en de aansluitset goed door.
Het kan nodig zijn om een bocht in de afvoerslang te maken om hiermee een stankbocht te creëren. Hierdoor blijft er water in de slang staan en komt er geen stank vrij.
Vul eerst de boiler met water voordat je de stekker in het stopcontact steekt. Wanneer je namelijk eerst de stekker erin steekt, slaat de boiler op veiligheid.
Zet de boiler bij normaal gebruik op 55 graden of de E-stand. Hierdoor heb minder snel kalkaanslag en je vermindert de kans op legionella.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plieger Boiler 10 Liter – Koperen Ketel – Hotfill – Keukenboiler 400 Watt – Energiebesparend” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *