Prullenbak met Sensor – 50L – RVS – Hygiënisch – Vingerafdrukvrij – Elektrische Afvalemmer Stangvollby Dalby – Duurzaam ABS Kunststof – Automatische Soft Close Deksel met Infrarood Sensor – Kick Functie – 50 liter – Vuilnisbak

89,95

Buy Now

Artikelnummer: 7049601825321951 Categorie:

Beschrijving

Deze handsfree ultraclean afvalemmer is perfect voor iedere kamer, keuken, kantine en elk kantoor. De StangVollby afvalemmer heeft een prachtig Scandinavisch design en is zeer eenvoudig in gebruik. Tik met je voet tegen de prullenbak of houd je hand voor de sensor en de deksel opent automatisch. Zodra de sensor na een paar seconden niks meer detecteert, sluit deze automatisch. Deze no-touch prullenbak is super hygiënisch!
Voordelen van deze sensor prullenbak
PRAKTISCHE BEDIENING – De prullenbak heeft een kick functie en sensorbediening. Hij reageert al als je met je voet zachtjes tegen de prullenbak tikt en op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarbij de no-touch prullenbakdeksel direct open gaat. De deksel opent dus zonder dat je de prullenbak aanraakt! Dat is erg praktisch en zeer hygiënisch.
GEEN VIEZE LUCHTJES – Als de sensor 5 seconden niets heeft gedetecteerd gaat het deksel automatisch dicht. Zo voorkom je onnodig vieze luchtjes. Wil je dat de deksel langer open blijft staan? Dat kan! Druk op de ‘open’ knop en de deksel blijft openstaan totdat je op de ‘sluit’ knop drukt. Dit is erg handig bij het verwisselen van de vuilniszak!
DUURZAAM RVS – Het model is uitgevoerd in duurzaam RVS met een hoge kwaliteit en een lange levensduur. De deksel is vervaardigd uit hoogwaardig ABS kunststof. Tevens laten de materialen geen vingerafdrukken achter bij aanraking.
HANDIGE BINNENRING – Met de praktische binnenring blijft de vuilniszak netjes op zijn plek en is het onzichtbaar aan de buitenkant.
MODERN DESIGN – Dankzij het tijdloze design past de Stangvollby Dalby prullenbak in ieder huishouden en elk kantoor!
Stangvollby, Skandinavian Design Vervaardigd uit hoogwaardig RVS materiaal
Automatische en handmatige bediening
Handige binnenring
Hygiënisch in gebruik door de sensor
Vingerafdrukvrij en vuilafstotend
50 liter inhoud
Afmetingen: 26cm x 38cm x 62cm (D×B×H)
Werkt op 3xAA batterijen (niet inbegrepen)
De Stangvollby Skandinavian Design collectie is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en uiteraard een uniek in het oogspringend design.
Met deze afvalemmer haal je een fantastisch kwaliteitsproduct in huis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prullenbak met Sensor – 50L – RVS – Hygiënisch – Vingerafdrukvrij – Elektrische Afvalemmer Stangvollby Dalby – Duurzaam ABS Kunststof – Automatische Soft Close Deksel met Infrarood Sensor – Kick Functie – 50 liter – Vuilnisbak” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *