Russell Hobbs 22850-70 Purity – Waterkoker Met Waterfilter – Transparant

46,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703800192001721 Categorie:

Beschrijving

Met de Purity waterkoker geniet je van heerlijk zuiver water door het ingebouwde BRITA-waterfilter. De transparante waterkoker licht blauw op wanneer hij water aan het koken is en wordt steeds feller wanneer het water dichter bij het kookpunt komt. Elegantie en innovatie, hand in hand!
De stijlvolle Purity waterkoker van Russell Hobbs heeft een ingebouwd BRITA-waterfiltersysteem om kalkaanslag en chloor te verminderen en alle koper- en looddeeltjes te absorberen die soms in kraanwater voorkomen. Na verloop van tijd kunnen deze chemicaliën residuen achterlaten en je warme drank een nare bijsmaak geven. Het geïntegreerde BRITA-waterfiltersysteem verwijdert deze verontreinigingen uit het water.
Om ervoor te zorgen dat elke liter water die je kookt zuiver is, heeft hij ook nog een handige indicator die aangeeft wanneer het waterfilterpatroon vervangen moet worden. De Purity waterkoker is van een tijdloze elegantie, met een hoogwaardige transparante behuizing zodat je het water echt aan de kook kunt zien komen. Naarmate de temperatuur stijgt, wordt het water ondergedompeld in een zacht blauw licht dat op zijn felst brandt als het kookpunt wordt bereikt. Roestvrijstalen accenten geven deze prachtige waterkoker een luxe uitstraling. Voor een opgeruimd werkblad berg je het snoer op in de voet.
De Purity waterkoker is uitgerust met een innovatief filtersysteem dat ervoor zorgt dat je warme drank beter smaakt dan ooit. Bovendien is hij met zijn gestroomlijnde en stijlvolle vormgeving een echte blikvanger in elke keuken.
Alle voordelen op een rij:
✔ Kookcapaciteit van 1 liter, watercontainer van 0,5 liter
✔ 360° draaibaar
✔ Licht blauw op tijdens het koken
✔ Afgeschermd verwarmingselement
✔ Verwijderbaar, afwasbaar filter
✔ Inclusief gratis BRITA MAXTRA-waterfilter
✔ Indicator vervanging patroon
✔ Snoeropbergruimte
✔ 2200 Watt
✔ 2 jaar garantie (+1 jaar gratis garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop op www.russellhobbs.nl)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Russell Hobbs 22850-70 Purity – Waterkoker Met Waterfilter – Transparant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *