Russell Hobbs 25570-56 Compact Home 2L Slowcooker

32,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703800882119709

Beschrijving

Een compacte slowcooker die weinig ruimte in beslag neemt
Ben je op zoek naar een slowcooker die je ruimte bespaart in de keuken, maar wel krachtig presteert? Dan zal je blij zijn met de Compact Home Slowcooker, die alle voordelen van een grotere slowcooker combineert met een ideaal formaat. De slowcooker heeft een compacte inhoud van 2 liter en heeft 3 warmtestanden. Creëer de heerlijkste gerechten van een rundvleesstoofpot tot klassieke kipstoofschotels.
3 warmtestanden
Wat je ook aan het bereiden bent, de Compact Home Slowcooker heeft er de juiste warmtestand voor. Zo kun je met de hoge stand je soep indikken en met de lage stand een runderstoofschotel langzaam laten sudderen. Voor elk gerecht is er een geschikte temperatuur. En als je heel veel trek hebt en voor een tweede ronde gaat, dan kun je het eten met de warmhoudfunctie warm houden.
Compacte inhoud van 2 liter
De slowcooker heeft een uitneembare keramische pan, met een inhoud van 2 liter. De Compact Home Slowcooker heeft een sterke deksel van gehard glas om de warmte tijdens het koken goed vast te houden. En degenen die graag een oogje in het zeil willen houden, kunnen natuurlijk altijd even gluren.
Maak de Compact Home collectie compleet
Heb je weinig ruimte en kun je wel meer compacte formaten van keukenapparatuur gebruiken? Maak dan je Compact Home collectie compleet met een waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, blender of foodprocessor.
Alle voordelen op een rij:
✔ 145w
✔ Compacte inhoud van 2 liter
✔ 3 warmtestanden Hoog, warm & laag
✔ Deksel van gehard glas
✔ Uitneembare keramische pan
✔ Dekselophanger
✔ Geborstelde behuizing
✔ 2 jaar garantie (+1 jaar gratis garantie bij registratie voor 28 dagen na aankoop via www.russellhobbs.nl)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Russell Hobbs 25570-56 Compact Home 2L Slowcooker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *