Russell Hobbs 27020-56 – Kleine rijstkoker – Wit

27,12

Buy Now

Artikelnummer: 8703800574126964 Categorie:

Beschrijving

Perfect gekookte rijst met de Mini Rijstkoker van Russell Hobbs Eet je regelmatig rijst maar wil je ook lekker achterover kunnen zitten totdat het eten klaar is? Kook dan met een rijstkoker. Als 2 porties meer dan voldoende is, dan is de Mini Rijstkoker jouw nieuwe kookmaatje. Je kookt niet alleen rijst met deze rijstkoker, maar je kunt ook voor de afwisseling kiezen voor quinoa, paella of pilau rijst. Met de Mini Rijstkoker bereid je maximaal 600 gram gekookte rijst per keer. Dit is voldoende voor 2 porties eten. Wil je een portie warmhouden? Dan kun je de rijstkoker gewoon aan laten staan. De rijstkoker houdt het eten dan vervolgens warm totdat jij klaar bent om aan te schuiven.
Vaatwasser bestendige Rijstkoker, verwijderbare binnenpan met antiaanbaklaag Na een lange dag heb je geen zin om de rijstkoker met de hand te hoeven afwassen. Daarom heeft deze Mini Rijstkoker een vaatwasser bestendige binnenpan met antiaanbaklaag.
Goed om te weten Door zijn compacte formaat, kan deze rijstkoker kleiner uitvallen dan verwacht. Deze rijstkoker is dan ook vooral geschikt voor kleine eters.
Inclusief maatbeker en lepel Vind jij het lastig om te bepalen hoeveel rijst je nodig hebt? Gebruik dan de handige maatbeker en zet altijd precies voldoende rijst op. Met de bijgeleverde lepel schep je gemakkelijk de rijst uit de pan. Eetsmakelijk!
Alle voordelen van de Kleine Rijstkoker op een rij:
✔ Bereidt tot 2 porties per keer
✔ Automatische warmhoudfunctie
✔ Vaatwasser bestendige en verwijderbare kom met antiaanbaklaag
✔ Inclusief maatbeker en lepel
✔ Indicatielampjes
✔ Gehard glazen deksel
✔ Ingebouwde dekselhouder
✔ Stoomuitlaat
✔ 200 Watt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Russell Hobbs 27020-56 – Kleine rijstkoker – Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *