Samsung NV7B41307AS – Inbouwoven

421,85

Buy Now

Artikelnummer: 8703501181317011 Categorie:

Beschrijving

De Samsung NV7B41307AS is een inbouwoven met een grote inhoud van 76 liter en heeft het energielabel A+. Met de SmartThings Cooking app kun je meer genieten tijdens het koken, dankzij het aanbieden van gepersonaliseerde recepten op basis van jouw voorkeuren en het samenstellen van een weekmenu. De app begeleidt je ook tijdens het koken en laat je een boodschappenlijstje bijhouden. De oven is ook gemakkelijk te reinigen met het pyrolytische reinigingssysteem, dat spetters en vet absorbeert en etensresten oplost om de oven schoon te houden.
Pyrolytische reinigingssysteem Houd de binnenkant van je oven netjes en schoon zonder tijd en moeite te verspillen aan het schrobben of het gebruiken van dure reinigingsproducten. Een pyrolytische reinigingssysteem verhit de oven om eventuele vette resten en residuen van het koken te verbranden. De oven wordt smetteloos schoon. Je hoeft alleen maar wat as weg te vegen.
SmartThings Cooking Zoek eenvoudig recepten op, krijg hulp bij het instellen van de oven, beheer boodschappenlijstjes en ontvang gepersonaliseerde recepten en maaltijdplannen met behulp van de SmartThings-app.
Energie-efficiëntie Gebruik minder energie. De oven heeft een zeer laag energieverbruik (energieklasse A+) en in de Eco-stand profiteer je daar optimaal van. Je bespaart dus geld doordat je minder energie verbruikt, maar je hebt nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte. Bovendien heeft deze oven minder schadelijke CO2-uitstoot.
Grote capaciteit Heb je gasten? Moet je veel gerechten tegelijk bereiden? Dit is geen probleem dankzij de 76 liter capaciteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung NV7B41307AS – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *