Samsung NV7B44305CS – Inbouw oven

652,99

Buy Now

Artikelnummer: 8703501907716016 Categorie:

Beschrijving

De Samsung NV7B44305CS inbouwoven heeft een grote inhoud van 76 liter en heeft het energielabel A+. Het is ook uitgerust met de SmartThings Cooking app, waarmee je gepersonaliseerde recepten kunt ontvangen op basis van je voorkeuren en een weekmenu kunt samenstellen. De app begeleidt je ook tijdens het koken en houdt boodschappenlijstjes bij. De oven is ook gemakkelijk te reinigen met het pyrolytische reinigingssysteem, dat spetters en vet absorbeert en etensresten oplost om de oven schoon te houden.
Voordelen Dual Cook
AirSous Vide
Grote capaciteit
Nadelen Geen stoomfunctie
Dual Cook Bij Dual Cook werken de onderste en bovenste zone onafhankelijk van elkaar. De bovenkant kun je aanzetten voor kleine gerechten en beide zones voor grotere gerechten.
AirSous Vide Het AirSous Vide systeem stelt de temperatuur in iedere zone nauwkeurig vast en behoudt een gelijkmatige temperatuur voor een langere periode. Hierdoor worden gerechten gelijkmatiger bereid zonder uit te drogen.
Energie-efficiëntie Gebruik minder energie. De oven heeft een zeer laag energieverbruik (energieklasse A+) en in de Eco-stand profiteer je daar optimaal van. Je bespaart dus geld doordat je minder energie verbruikt, maar je hebt nog steeds het gemak van een zeer grote en flexibele ovenruimte. Bovendien heeft deze oven minder schadelijke CO2-uitstoot.
Grote capaciteit Heb je gasten? Moet je veel gerechten tegelijk bereiden? Dit is geen probleem dankzij de 76 liter capaciteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung NV7B44305CS – Inbouw oven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *