Samsung NZ64R3747BK/EF – Inbouw inductie kookplaat

522,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501306178282 Categorie:

Beschrijving

Deze Samsung inductiekookplaat NZ64M3747BK beschikt over 4 kookzones inclusief FlexZone, met Smart Touch & Slide Control. Met deze inductiekookplaat kan je zeer energie-efficient en snel je etenswaren opwarmen. Met het kinderslot is het veilig in gebruik te nemen.De FlexZone geeft je de flexibiliteit om diverse maten pannen te gebruiken omdat de linkse kookzones samengevoegd kunnen worden. De bediening zijn tiptoetsen met slider voor de temperaturen en zijn gemakkelijk te bedienen.
Let op: er wordt geen stekker meegeleverd. Geschikt voor type stekker Perilex (5-polig)
Smart Touch & Slide Control Deze kookplaat beschikt over een Smart Touch & Slide Control. De instellingen op deze kookplaat zijn op deze manier gemakkelijk in te stellen, waarbij je maar één vinger voor nodig hebt. Klik simpelweg op een instelling en schuif naar links of naar rechts voor een lagere of hogere temperatuur.
Veiligheid voor kinderen Om er voor te zorgen dat koken altijd veilig blijft, ook voor je kinderen, zit hier een kinderslot op. Zodra dit is ingesteld staat de kookplaat als het waren op slot. Op deze manier zullen kinderen nooit hun vingers branden.
FlexZone, flexibel koken Op deze kookplaat bevindt zich een FlexZone systeem. Je kunt natuurlijk koken op de vier verschillende kookzones, maar je kan deze nu ook samenvoegen. Voeg bijvoorbeeld de twee linker zones samen tot één grote zone. Op deze manier kan je grotere gerechten koken en elk formaat pan gebruiken.
Vermogen en diameter van de kookzones
Rechtsvoor 180mm, 1.8 kW
Rechtsachter 180mm, 1.8 kW
Linksvoor 210mm x 400 (flex zones), 1.8 kW
Linksachter 210mm x 400 (flex zones), 1.8 kW
Flex zone 3.6 kW (samengevoegde zones)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung NZ64R3747BK/EF – Inbouw inductie kookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *