Segenn’s Prullenbak – Afvalbak – 30 liter – Prullenbakken – Pedaalemmer van Staal – met binnenemmer en deksel – Soft Close – Romig Wit

182,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600815207290 Categorie:

Beschrijving

Een Echte Aanwinst voor je Keuken: Een vuilnisbak hoeft er zelf niet uit te zien als afval; Dankzij de elegante crèmewitte kleur en de eenvoudige uitstraling is deze afvalbak van 30 liter een aanwinst voor je keuken.
Toont Ook Zachte Kanten: Hoewel hij een robuuste buitencontainer heeft, heeft deze vuilnisbak ook zijn zachte kanten – dankzij de ingebouwde demper sluit het deksel niet abrupt, maar sluit langzaam en geruisloos.
24/7 Geopend: Wil je het deksel van de afvalbak open houden terwijl je je keuken opruimt? Vouw het deksel dan eenvoudig met de hand helemaal op. Druk na het weggooien van het afval voorzichtig op het deksel zodat het voorzichtig sluit; zo kunnen slechte geuren in toom worden gehouden.
Emmer in Emmer: De opening aan de achterkant van de binnenemmer houdt de vuilniszak onder spanning en blijft altijd op zijn plaats. Mocht een vuilniszak scheuren, dan til je de binnenemmer met de handvatten aan de zijkant uit de bak en maak je deze eenvoudig schoon.
Wat je Krijgt: Een vuilnisbak die je een slimme oplossing biedt voor afvalverwerking. Zo is je huis altijd opgeruimd, zodat ook onverwachte bezoekers niet in paniek raken.
Productdetails:
Kleur: Crème Wit
Materiaal: Staal, Binnenbak van Kunststof
Afmeting: 34 x 25 x 61,5 cm (L x B x H)
Afmetingen binnenbak: 32 x 22,5 x 52 cm (L x B x H)
Totale hoogte (met deksel open): 82 cm
Gewicht: 4,5 kg
Inhoud: 30 liter
Leveringsomvang :
1 x prullenbak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Segenn’s Prullenbak – Afvalbak – 30 liter – Prullenbakken – Pedaalemmer van Staal – met binnenemmer en deksel – Soft Close – Romig Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *