Segenn’s Prullenbak – Afvalbak – Afvalbak Afvalscheiding – 54 liter – pedaalemmer met 3 vakken – binnenemmers en 6 stickers voor afvalscheiding – zwart

165,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600376318640 Categorie:

Beschrijving

EEN ECHTE ZEGEN VOOR UW KEUKEN: Een prullenbak zelf hoeft er niet uit te zien als afval; Deze prullenbak van SEGENN zal door zijn elegante kleur en eenvoudige uitstraling een blikvanger in je keuken zijn.
GEDAAN IN EEN STAP: De pedaalemmer is voorzien van pedalen waardoor hij gemakkelijk en hygiënisch te openen is, en heeft 3 binnenemmers zodat je je afval gescheiden van materiaal kunt afvoeren.
RECYCLING? ECHT NIET GECOMPLICEERD! Dankzij de grote inhoud van 54 liter kan in deze bak al je afval – fruitresten, plastic zakken of eierschalen – zonder dat je de binnenemmers vaak hoeft te legen.
EMMER IN EEN EMMER: Met de praktische handvatten til je de 3 binnenemmers gemakkelijk uit de bak. Als een vuilniszak kapot gaat, kun je de vuilnisbak zonder problemen schoonmaken.
WAT JE KRIJGT: Een 54 liter bak met 3 vakken, die is uitgerust met praktische pedalen en uitneembare binnenemmers. Zo wordt het afvoeren en sorteren van afval kinderspel!
Productdetails:
Kleur: wartZ
Materiaal: Staal, ABS-kunststof
Totale afmeting: 60,4 x 30 x 56,3 cm (L x B x H)
Afmeting van elke binnenbak: 18 x 26,4 x 49 cm (L x B x H)
Totale hoogte (met deksel open): 82 cm
Gewicht: 7,5 kg
Leveringsomvang:
1 x prullenbak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Segenn’s Prullenbak – Afvalbak – Afvalbak Afvalscheiding – 54 liter – pedaalemmer met 3 vakken – binnenemmers en 6 stickers voor afvalscheiding – zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *