Segenn’s prullenbak – afvalscheidingssysteem – vuilnisbak – 2 x 30 L – met 2 vakken – afvalscheiding – metalen pedaalemmer – kunststof binnenbak – met klapdeksel en handgrepen – soft close – luchtdicht – wit

165,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600038896080 Categorie:

Beschrijving

EEN ECHTE ZEGEN VOOR UW KEUKEN: Een vuilnisbak zelf hoeft er niet uit te zien als afval; Door zijn elegante witte kleur en de simpele uitstraling zal deze prullenbak van SEGENN een blikvanger zijn in je keuken.
GEDAAN IN EEN STAP: De pedaalemmer is uitgerust met pedalen, die een gemakkelijke en hygiënische opening mogelijk maken, en heeft 2 binnenemmers zodat je je afval gescheiden naar materiaal kunt weggooien – dit maakt afvalverwerking en sorteren kinderspel!
TOONT OOK ZACHTE KANTEN: Hoewel het een harde buitencontainer heeft, heeft deze vuilnisbak ook zijn zachte kanten – dankzij de ingebouwde demper sluit het deksel niet abrupt, maar sluit langzaam en geruisloos; de luchtdichte afsluiting beschermt uw gezin tegen bacteriën en slechte geuren.
EMMER IN EEN EMMER: Met de praktische metalen handgrepen til je de twee binnenemmers eenvoudig uit de bak. Mocht een vuilniszak scheuren, dan kun je de vuilnisbak zonder problemen schoonmaken.
NIET TEVREDEN? Onze vriendelijke klantenservice adviseert je graag. Trakteer jezelf dus op deze prullenbak van SEGENN!
Specificaties:
Kleur: Wit
Materiaal: Gepoedercoat stalen bak, PP kunststof binnenemmer, ABS kunststof deksel
Productgrootte: 58,6 x 32 x 65 cm (l x b x h)
binnenemmergrootte: 27 x 27 x 58,5 cm (l x b x h)
Totale hoogte met open deksel: 94 cm
Gewicht product: 7 kg
Inhoud:
1 x Afvalbak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Segenn’s prullenbak – afvalscheidingssysteem – vuilnisbak – 2 x 30 L – met 2 vakken – afvalscheiding – metalen pedaalemmer – kunststof binnenbak – met klapdeksel en handgrepen – soft close – luchtdicht – wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *