Segenn’s prullenbak – vuilnisbak – vuilnisbak – met 2 vakken – 2 x 20 L – afvalbak 40 L – pedaalemmer van metaal – binnenemmer van kunststof – met scharnierend deksel en handgrepen – soft close – luchtdicht – zilver

155,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600081835342 Categorie:

Beschrijving

EEN ECHTE ZEGEN VOOR UW KEUKEN: De prullenbak hoeft er niet uit te zien als afval; Met zijn elegante zilveren oppervlak en de eenvoudige look zal deze prullenbak van SEGENN een blikvanger zijn in je keuken.
DONE IN ÉÉN STAP: De pedaalemmer is voorzien van een pedaal, waardoor het gemakkelijk en hygiënisch te openen is, en heeft 2 binnenemmers zodat je je afval gescheiden naar materiaal kunt weggooien – dit maakt afval weggooien en sorteren kinderspel!
TOONT OOK ZACHTE KANTEN: Hoewel het een harde buitencontainer heeft, heeft deze prullenbak ook zijn zachte kanten – dankzij de ingebouwde demper sluit het deksel niet abrupt, maar sluit langzaam en geruisloos.
EMMER IN EEN EMMER: U kunt de twee binnenemmers eenvoudig uit de afvalbak tillen. Mocht een vuilniszak scheuren, dan kun je de vuilnisbak zonder problemen schoonmaken; Dankzij de opening aan de achterkant van de binnenemmer is het wisselen van vuilniszakken ook eenvoudig.
VOOR EEN COMFORTABEL LEVEN: Trakteer uzelf op deze pedaalemmer die stil sluit dankzij de demper. Wilt u afval afvoeren? Trap gewoon op het pedaal en gooi het in de emmer – schoon huis, comfortabel leven!
Productdetails:
Kleur: zilver
Afmeting: 44,5 x 36 x 60 cm (L x B x H)
Afmetingen binnenbak: 19 x 28,5 x 50 cm (L x B x H)
Totale hoogte (met deksel open): 92 cm
Gewicht: 7,1 kg
Leveringsomvang:
1 x prullenbak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Segenn’s prullenbak – vuilnisbak – vuilnisbak – met 2 vakken – 2 x 20 L – afvalbak 40 L – pedaalemmer van metaal – binnenemmer van kunststof – met scharnierend deksel en handgrepen – soft close – luchtdicht – zilver” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *