Segenn’s Vuilnisbak – Prullenbak – afvalscheidingssysteem – met 2 vakken – pedaalemmer – 2 x 24 L – softclose – binnenemmer van kunststof – met voetpedalen en handgrepen – wit

165,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600010716879 Categorie:

Beschrijving

EEN ECHTE ZEGEN VOOR UW KEUKEN: Een vuilnisbak zelf hoeft er niet uit te zien als afval; Door zijn elegante witte kleur en de simpele uitstraling zal deze prullenbak van SEGENN een blikvanger zijn in je keuken.
GEDAAN IN ÉÉN STAP: De pedaalemmer is voorzien van pedalen, waardoor het gemakkelijk en hygiënisch te openen is, en heeft 2 binnenemmers zodat je je afval er gescheiden van materiaal in kunt gooien.
TOONT OOK ZACHTE KANTEN: Hoewel het een harde buitencontainer heeft, heeft deze emmer ook zijn zachte kanten – het deksel sluit langzaam dankzij de ingebouwde demper; de luchtdichte afsluiting beschermt je tegen slechte geuren.
PAST PERFECT IN ELKE HOEK: Je kunt de rechthoekige prullenbak, die minder ruimte inneemt dan een rond model, gemakkelijk in een hoek of tegen een muur plaatsen. Het deksel raakt het niet wanneer het wordt geopend.
WAT JE KRIJGT: Een 48 liter prullenbak met 2 compartimenten, die is uitgerust met praktische pedalen en uitneembare binnenemmers. Zo wordt het afvoeren en sorteren van afval kinderspel!.
Waarom zou je voor deze prullenbak van SEGENN kiezen?
– Modern en stijlvol
– Robuust, gemaakt van eersteklas materiaal
– Goed doordacht, praktisch ontwerp
– Ook recyclen kan eenvoudig: met deze pedaalemmer met 2 aparte vakken sorteer je eenvoudig je afval, b.v. restafval en organisch afval.
– Het enige wat je hoeft te doen is op het pedaal te trappen en het afval in de binnenbak te gooien. Je hoeft de prullenbak niet eens met je hand aan te raken, wat zorgt voor hygiëne.
Een “puppy- en kindveilige” prullenbak: Snuffelt uw hond vaak door de prullenbak? Grijpen je kleintjes vaak in de open bak? Als dat zo is, wil je er een einde aan maken. Hier komt onze pedaalemmer om de hoek kijken! Pas als je op het pedaal trapt gaat het deksel open.
Productdetails:
– Kleur: Wit
– Materiaal: Staal, PP-kunststof (binnenbak), ABS-kunststof (deksel)
– Totale afmeting: 58,5 x 32 x 54,5 cm (L x B x H)
– Afmeting van elke binnenbak: 27,5 x 26,5 x 48 cm (L x B x H)
– Totale hoogte (met deksel open): 83 cm
– Gewicht: 7,5 kg
Leveringsomvang:
– 1 x prullenbak
– 1 x handleiding (DE, EN, FR, ES, IT)
SEGENN-Opmerkingen:
– Om het product schoon te maken, veegt u het af met een vochtige doek en droogt u het vervolgens af.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Segenn’s Vuilnisbak – Prullenbak – afvalscheidingssysteem – met 2 vakken – pedaalemmer – 2 x 24 L – softclose – binnenemmer van kunststof – met voetpedalen en handgrepen – wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *