Sensor Prullenbak – 45 Liter – RVS – Automatische Soft close Deksel – Keuken Afvalemmer zilver Stangvollby Gimo – Kantoor Vuilbak – Infrarood Bewegingssensor – 45 Liter afvalbak – Vingerafdrukvrij – Hygiënisch

99,00

Buy Now

Artikelnummer: 7049600496953262 Categorie:

Beschrijving

Stangvollby staat bekend als De #1 sensor prullenbak met 45 liter inhoud. Handig en hygiënisch in gebruik en met een luxe uitstraling. Ideaal voor thuis en op kantoor!
Voordelen van deze Stangvollby Skandinavian Design prullenbak Deze prullenbak is perfect voor in de keuken, kantine, woonkamer en past perfect op elk kantoor. Deze prullenbak heeft een prachtig design en is zeer eenvoudig in gebruik. De prullenbak is zeer hygiënisch, want hij opent door middel van een sensor. Houd je hand voor de sensor en de deksel opent automatisch. Na een paar seconden sluit de deksel automatisch.
Gepatenteerd sensor systeem, open zonder aanraken!
45 liter inhoud
Een unieke tijdloze uitstraling
Inclusief binnenring voor vuilniszak
Hygiënisch in gebruik door sensor
Praktische sensorbediening
Voor het compartiment werkt de BagFitter Geel-A afvalzak perfect
Vingerafdrukvrij en vuilafstotend
Open/dicht knoppen waarmee je de klep continu open kan laten staan
Ideaal voor thuis, winkel, kantine en kantoor
Afmetingen, specificaties & inhoud
45 liter inhoud
Aan/uit knop
Werkt op 4xAA batterijen (niet inbegrepen)
Sensor prullenbak, hygiënisch en praktisch De sensor reageert op beweging op een afstand van 15 tot 20 cm waarbij de no-touch prullenbakdeksel direct open gaat. Het deksel opent dus zonder dat je de prullenbak aanraakt! Dat is erg praktisch en zeer hygiënisch.
Als de sensor 5 seconden niets heeft gedetecteerd gaat het deksel automatisch dicht. Zo voorkom je onnodig vieze luchtjes. Wil je dat de deksel langer open blijft staan? Dat kan. Druk op de ‘open’ knop en de deksel blijft openstaan totdat je op de ‘sluit’ knop drukt. Erg handig bij het verwisselen van de vuilniszak.
Met binnenring Nog een pluspuntje van deze prullenbak; Aan de binnenkant zit een ring waar je de vuilniszak omheen kunt hangen. De vuilniszak steekt daardoor niet aan de buitenkant van de prullenbak uit en blijft stevig op zijn plek. De prullenbak werkt perfect met de BagFitter Geel-A afvalzakken. Deze zijn speciaal op maat gemaakt voor de Gimo!
Vingerafdrukvrij en vuilafstotend Deze hoogwaardige prullenbak is gemaakt van geborsteld RVS. Dat geeft een luxe uitstraling, is vingerafdrukbestendig en vuilafstotend. Door de materiaalkeuze is hij van hoge kwaliteit en gaat hij lang mee.
Stangvollby, Skandinavian Design De Stangvollby sensor prullenbak heeft dus alleen maar voordelen en voor de prijs hoef je hem ook niet te laten staan. De Stangvollby Skandinavian Design collectie is ontworpen met het oog op kwaliteit, duurzaamheid, comfort en uiteraard een uniek in het oogspringend design.
Met deze afvalemmer haal je een fantastisch kwaliteitsproduct in huis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sensor Prullenbak – 45 Liter – RVS – Automatische Soft close Deksel – Keuken Afvalemmer zilver Stangvollby Gimo – Kantoor Vuilbak – Infrarood Bewegingssensor – 45 Liter afvalbak – Vingerafdrukvrij – Hygiënisch” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *