Siemens CB635GBS3 – iQ700 – Inbouwoven

776,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703500606517265 Categorie:

Beschrijving

Siemens CB635GBS3 – iQ700 – Inbouw oven Profiteer van perfecte bakresultaten met de Siemens CB635GBS3 inbouwoven. Met 4D hetelucht bak je op meerdere niveaus, waarbij de hete lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Zo bespaar je een hoop tijd en moeite en geniet je van de heerlijkste gerechten. Deze bakoven beschikt cookControl met maar liefst 10 automatische programma’s. Met de ‘snel voorverwarmen’-functie bereik je sneller de gewenste temperatuur en is je oven buitengewoon snel warm, zonder extra energie te verbruiken. Binnen maar liefst vijf minuten is de oven al voorverwarmd tot 175 °C en kun je meteen aan de slag. Dankzij ecoClean hoef jij de binnenruimte van je oven nooit meer grondig te boenen. De zelfreinigende katalytische achterwand absorbeert al het vuil en vet en verbrandt het. Zo maak je de oven gemakkelijker en moeiteloos schoon en hoef je alleen nog maar een doekje over de achterwand heen te halen.
Snel voorverwarmen en coolStart Sneller warm, sneller eten op tafel Bereik de gewenste oventemperatuur nog sneller met snel voorverwarmen. Met coolStart is voorverwarmen überhaupt niet meer nodig: een bevroren gerecht is net zo snel klaar als op de verpakking staat. Deze intelligente functies zijn ontwikkeld om tijd te besparen in de keuken, zodat je op drukke dagen niet lang hoeft te wachten op je maaltijd.
ecoClean Makkelijker schoon dankzij de gecoate achterwand Moeiteloos je oven schoonhouden dankzij de speciale coating van de achterwand van de oven. De ecoClean-coating zorgt ervoor dat vuil afbreekt en de geur enorm afneemt. Vanaf het moment van braden, grillen en bakken wordt dit proces al in gang gezet. Het ecoClean-materiaal vernieuwt elke keer dat je oven warm wordt. En dat voor de gehele levensduur van je apparaat.
cookControl10 cookControl10: automatische programma’s voor de beste resultaten Voor de beste resultaten heeft Siemens een kookboek ingebouwd in de oven. cookControl10 biedt tot 10 automatische programma’s voor de bereiding van een diversiteit aan gerechten. Selecteer het gewenste programma en vul het gewicht in. De bakoven doet de rest.
TFT-display Goede leesbaarheid vanuit elke hoek. Dankzij de gebruikersvriendelijke indeling en de heldere weergave navigeert u gemakkelijk door het menu van uw oven.
4D hetelucht Op vier hoogtes tegelijk bakken dankzij gelijkmatige warmteverdeling Boven en onder in de oven gelijkmatig bakken was tot nu toe altijd een uitdaging, maar niet meer met 4D hetelucht. De warme lucht wordt door een innovatieve ventilator snel en effectief door de hele oven verspreid. Waar de roosters ook zijn geplaatst: de gerechten komen er altijd even perfect gebakken en egaal bruin uit. Ook handig voor een feestje: bak alle gebakjes in één keer op vier hoogtes en haal ze er allemaal tegelijk even goudbruin uit.
softMove Een optimale gebruikerservaring dankzij een veilig en zacht sluitende ovendeur Voor een optimale gebruikerservaring opent en sluit de deur van uw oven gemakkelijk en soepel met de softMove-functie. Het intelligente dempingsmechanisme zorgt voor een soepele opening en een zachte, stille sluiting.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens CB635GBS3 – iQ700 – Inbouwoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *