Siemens ED751HSC1E – Inductiekookplaat

949,00

Buy Now

Artikelnummer: 8703501953824151 Categorie:

Beschrijving

De Siemens ED751HSC1E is een moderne 70 cm. combiInductie kookplaat – voor eindeloze mogelijkheden d.m.v. Home Connect
combiZone: combineer probleemloos twee inductiezones voor grote pannen.
Home Connect: met de app voor Android en iOS heb je altijd en overal controle over je kookplaat.
cookConnect: bedien je afzuigkap via de kookplaat.
powerBoost: verhoogt het vermogen van een inductiezone met tot wel 50%.
Timer met uitschakelfunctie: schakelt de kookzone uit na de ingestelde tijd.
combiZone Extra flexibiliteit voor grote pannen.
Met combiZone combineer je eenvoudig twee ronde inductiezones voor één groot egaal verwarmd kookoppervlak: ideaal voor grote pannen.
Home Connect
Bedien je kookplaat, waar je ook bent, met Home Connect. De wereld van technologische innovatie staat niet stil. Steeds meer apparaten worden slim verbonden. En ze bereiken nu eindelijk je woonkamer dankzij de met wifi verbonden apparaten van Siemens en Home Connect. Met het samenkomen van wifi-toegankelijk apparaten, slimme software en een intuïtieve app openen vele deuren zich. Het alledaagse leven wordt makkelijker, efficiënter en comfortabel zoals nooit tevoren. Belt een gezinslid dat hij later thuis is en moet het eten warm gehouden worden? Via de app zet je de intensiteit van de kookzone lager zonder dat je daarvoor van de bank hoeft te komen.
cookConnect Bedien je afzuigkap via de kookplaat.
Interactie tussen je kookplaat en afzuigkap: dankzij cookConnect bent je ook van dit gemak voorzien. De afzuigkap schakelt in wanneer je begint met koken. Je kunt de capaciteit en het licht van de afzuigkap vervolgens aanpassen via je kookplaat of via de Home Connect-app.
powerBoost Meer vermogen wanneer je het nodig hebt. Met de powerBoost-functie verhoog je het vermogen van de gewenste inductiezone met tot wel 50%. Zo bespaar je tot 35% aan wachttijd, en kun je sneller verder met het bereiden van de rest van de maaltijd. Minder wachttijd, meer kookplezier.
Timer met uitschakelfunctie. Kookwekker met uitschakelfunctie. De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone automatisch uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken. Wel zo veilig.
Kinderslot Ongelukken zijn uitgesloten dankzij het kinderslot. de kinderveilige vergrendeling beveiligt alle inductiekookplaten eenvoudig tegen ongewenst gebruik. Met het kinderslot blokkeer je met een druk op de knop alle functies van de kookplaat. De vergrendeling kan worden opgeheven door de knop nogmaals in te drukken en enige seconden ingedrukt te houden.
Inductie Snel, veilig, energiezuinig en gemakkelijk schoon te maken. Direct warm én direct koud. Ervaar de voordelen van Siemens inductie. De warmte wordt via inductiespoelen direct naar de pannen en hun inhoud gevoerd, zonder dat de kookplaat heet wordt. De voordelen: korte opwarmtijden, hogere veiligheid en de kookplaat is veel gemakkelijker schoon te maken.
Controle op afstand Controle op afstand Dankzij Home Connect check je de situatie thuis met een klik op de knop. Controleer de instellingen van je apparaten en krijg een pushnotificatie als een programma klaar is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens ED751HSC1E – Inductiekookplaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *